یکشنبه 19 مهر 1405

آشنایی با برترین خودروسازان در جهان؛ مرسدس همچنان خوشحال از موفقیت هایش

شرکت تویوتا موتور اعلام کرده است که در سال ۲۰۲۴ تعداد ۱۰.۸ میلیون خودرو به فروش خواهد رساند و به عنوان پرفروش ترین خودروساز جهان برای پنجمین سال متوالی ادامه می دهد.

با این حال، تویوتا در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال قبل فروش کمتری داشت، اما همچنان در صدر فهرست برترین خودروسازان جهانی باقی ماند. فروش کلی این گروه طی سال ۲۰۲۴ با ۳.۷ درصد افت به ۱۰.۸ میلیون دستگاه رسید که عمدتاً به خاطر کاهش شدید فروش در ژاپن بوده است.

این آمار شامل فروش خودروهای برندهای زیرمجموعه تویوتا، شامل تویوتا، لکسوس، هینو و دایهاتسو می شود.

فولکس واگن، رقیب آلمانی تویوتا، نیز در جایگاه دوم قرار دارد و گزارش داده که فروش آن در سال گذشته ۲.۳ درصد کاهش داشته و به بیش از ۹ میلیون خودرو رسیده است، زیرا به بهبود هزینه ها در داخل و مقابله با جنگ قیمت در بازار مهم چین پرداخته است.

در حالی که تویوتا با توجه به تقاضای گسترده برای خودروهای هیبریدی در ایالات متحده به رکورد فروش دست پیدا کرده، در سایه رقابت فزاینده قیمت ها در بازار خودروهای برتر جهانی، شاهد افت ۶.۹ درصدی در فروش خود در چین بوده است. علی رغم این چالش ها، تویوتا موفق شده از تقاضای بالای خودروهای هیبریدی، به ویژه در ایالات متحده، بهره برداری کند. خودروهای هیبریدی ۴۰.۸ درصد از فروش برند اصلی آن را تشکیل داده است، که یک رکورد تازه به شمار می آید، در حالی که سهم خودروهای برقی تنها ۱.۴ درصد بوده است.

تحلیلگران اعلام کردند که مرسدس بنز به سرمایه گذاران خبر داده است که انتظار می رود سود این خودروساز در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۴ بیش از پیش بینی قبلی ۶ تا ۷ درصد باشد. این برند لوکس، که قرار است نتایج سال جاری را در ۲۰ فوریه ارائه دهد، به دستیابی به هدف سود تمام سال خود، که ۷.۵ تا ۸.۵ درصد پیش بینی شده، امیدوار است.

این تحلیلگران افزودند که مدیران اجرایی از عملکرد خود در چین در سه ماهه آخر سال رضایت داشته اند، اما در مورد پیش بینی های بلندمدت بازار احتیاط نشان داده اند، زیرا مازاد ظرفیت منجر به کاهش قیمت ها شده است.

مرسدس بنز در تاریخ ۱۰ ژانویه خبر داد که در سال ۲۰۲۴ فروش خودروهایش ۳ درصد کاهش یافته، با این حال در سه ماهه چهارم شاهد یک درصد افزایش نسبت به سال گذشته بوده است که این به دلیل فروش خودروهای سطح بالای خود بوده است.

طبق گزارش رویترز، این خودروساز هدف سود سالانه خود را در سال ۲۰۲۴ دو بار کاهش داده و بیان کرده است که به افزایش کاهش هزینه ها ادامه می دهد و به سایر رقبا در اروپا ملحق شده است که تضعیف بازار خودرو در چین را دلیل اصلی کاهش سود می دانند.

آخرین اخبار

قیمت سکه امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵/ ربع‌سکه نزدیک به ۹ میلیون تومان عقب رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

آمارهایی از آسیب‌پذیری کودکان بعد از طلاقِ والدین‌شان

طلاق به عنوان مسئله اجتماعی، آسیب‌های چندبعدی برای فرزندان...

انفجار در فرودگاه های «جده» و «ملک فهد» در دمام عربستان سعودی

به گزارش خبرآنلاین، رسانه های عربی به نقل از...

موبایل چرا دوباره گران شد؟

به گزارش خبرآنلاین روزنامه همشهری نوشت: محمدرضا...

قابلیت جذاب پیکسل واچ ۵ به نسل قبلی رسید؛ طراحی واچ‌فیس با کمک جمینای

گوگل در حال انتشار به‌روزرسانی جدیدی برای ساعت هوشمند...

چرا ترامپ هم‌زمان مایکروسافت را تنبیه و تقدیر کرد؟

دولت ترامپ در یک روز، مایکروسافت را از برنامه...

توهمات بی پایان؛ ترامپ ادعاهای ضد ایرانی خود را همچنان تکرار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ روز شنبه به وقت...

رئال مادرید ۱ – ویارئال ۰/ از گلزنی دیومانده تا اخراج عجیب و غریب وینیسیوس!

در دیداری از هفته هشتم لالیگا اسپانیا، رئال مادرید...

دلداری لندن به زلنسکی پس از اظهارات تند ترامپ/برنهام: تحریم روسیه را تشدید می‌کنیم

به گزارش خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری انگلیس امروز شنبه با...

دوحه: مهار تنش و گشودن راه برای تلاش‌های دیپلماتیک، اولویت ماست

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر امروز شنبه در...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۵ / گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در نخستین...

مجلات نمایه‌شده SCIE و ESCI در ارزشیابی مقالات دارای اعتبار ISI هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت،...

بازدید وزیر تجارت و صنعت افغانستان از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه ابوحنیفه

پنجمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی ابوحنیفه امروز در شهر کابل...

بازار لوازم خانگی زیر سایه قیمت‌های لحظه‌ای و مشتریان دست به عصا!

نوسان لحظه‌ای قیمت‌ها، افزایش هزینه تامین کالا و کاهش...

رسید پذیرش تعمیرگاه چیست و چرا بدون آن نباید دستگاه یا خودرو را تحویل بدهید؟

گوشی، لپ‌تاپ یا خودرو را برای تعمیر تحویل داده‌اید،...

هشدار جدی مدیریت بحران درباره مخازن سوخت شهران

به گزارش آفتاب نیوز، حسین ساجدی‌نیا...

تبلیغات متنی