دوشنبه 31 فروردین 1405

آشنایی با برترین خودروسازان در جهان؛ مرسدس همچنان خوشحال از موفقیت هایش

شرکت تویوتا موتور اعلام کرده است که در سال ۲۰۲۴ تعداد ۱۰.۸ میلیون خودرو به فروش خواهد رساند و به عنوان پرفروش ترین خودروساز جهان برای پنجمین سال متوالی ادامه می دهد.

با این حال، تویوتا در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال قبل فروش کمتری داشت، اما همچنان در صدر فهرست برترین خودروسازان جهانی باقی ماند. فروش کلی این گروه طی سال ۲۰۲۴ با ۳.۷ درصد افت به ۱۰.۸ میلیون دستگاه رسید که عمدتاً به خاطر کاهش شدید فروش در ژاپن بوده است.

این آمار شامل فروش خودروهای برندهای زیرمجموعه تویوتا، شامل تویوتا، لکسوس، هینو و دایهاتسو می شود.

فولکس واگن، رقیب آلمانی تویوتا، نیز در جایگاه دوم قرار دارد و گزارش داده که فروش آن در سال گذشته ۲.۳ درصد کاهش داشته و به بیش از ۹ میلیون خودرو رسیده است، زیرا به بهبود هزینه ها در داخل و مقابله با جنگ قیمت در بازار مهم چین پرداخته است.

در حالی که تویوتا با توجه به تقاضای گسترده برای خودروهای هیبریدی در ایالات متحده به رکورد فروش دست پیدا کرده، در سایه رقابت فزاینده قیمت ها در بازار خودروهای برتر جهانی، شاهد افت ۶.۹ درصدی در فروش خود در چین بوده است. علی رغم این چالش ها، تویوتا موفق شده از تقاضای بالای خودروهای هیبریدی، به ویژه در ایالات متحده، بهره برداری کند. خودروهای هیبریدی ۴۰.۸ درصد از فروش برند اصلی آن را تشکیل داده است، که یک رکورد تازه به شمار می آید، در حالی که سهم خودروهای برقی تنها ۱.۴ درصد بوده است.

تحلیلگران اعلام کردند که مرسدس بنز به سرمایه گذاران خبر داده است که انتظار می رود سود این خودروساز در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۴ بیش از پیش بینی قبلی ۶ تا ۷ درصد باشد. این برند لوکس، که قرار است نتایج سال جاری را در ۲۰ فوریه ارائه دهد، به دستیابی به هدف سود تمام سال خود، که ۷.۵ تا ۸.۵ درصد پیش بینی شده، امیدوار است.

این تحلیلگران افزودند که مدیران اجرایی از عملکرد خود در چین در سه ماهه آخر سال رضایت داشته اند، اما در مورد پیش بینی های بلندمدت بازار احتیاط نشان داده اند، زیرا مازاد ظرفیت منجر به کاهش قیمت ها شده است.

مرسدس بنز در تاریخ ۱۰ ژانویه خبر داد که در سال ۲۰۲۴ فروش خودروهایش ۳ درصد کاهش یافته، با این حال در سه ماهه چهارم شاهد یک درصد افزایش نسبت به سال گذشته بوده است که این به دلیل فروش خودروهای سطح بالای خود بوده است.

طبق گزارش رویترز، این خودروساز هدف سود سالانه خود را در سال ۲۰۲۴ دو بار کاهش داده و بیان کرده است که به افزایش کاهش هزینه ها ادامه می دهد و به سایر رقبا در اروپا ملحق شده است که تضعیف بازار خودرو در چین را دلیل اصلی کاهش سود می دانند.

آخرین اخبار

کاهش 15 درصدی قیمت اوراق مسکن/ هزینه وام تا این رقم کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر...

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

گزارش تازه نیویورک تایمز از زرادخانه ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک...

پنالتی‌ها درخشش ال‌چولو را به سایه می‌سایند؛ سوسیداد برای سومین بار قهرمان کوپادل‌ری می‌شود

استادیوم لاکارتوخا شاهد برگزاری دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا،...

خطیب‌زاده: هیچ یورانیوم غنی‌شده‌ای به ایالات متحده منتقل نخواهد شد

به گزارش ایسنا، «سعید خطیب‌زاده»، معاون وزیر امور خارجه...

دانشمندان هورمون طبیعی را کشف کرده‌اند که می‌تواند چاقی را معکوس کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دیجیاتو:...

واکنش سازمان هواپیمایی به فروش بلیت توسط برخی سایت‌ها

به گزارش خبرآنلاین،مقصود اسعدی سامانی در خصوص بازگشایی ۶...

آمریکا با جنگ ایران خود را در یک دام «خودساخته» گرفتار کرد

به گزارش خبرآنلاین، پروفسور گریگوری ای. ددیس (Gregory A....

هواشناسی: بارش باران و کاهش دما در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: نتایج این نبرد شفاف است و ملت ایران بر تنگه هرمز تسلط دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام «علی شیرازی»، رئیس سازمان...

استراتژیست جمهوری‌خواه: ترامپ در پیش‌چشم ما به سرنوشتش می‌رسد

به نقل از خبرآنلاین، در اپیزود اخیر پادکست «لفت...

اطلاعیه مهم سازمان هواپیمایی درباره بازگشایی فرودگاه‌های کشور/ کدام مسیرها باز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه‌ای...

تبلیغات متنی