مقدسی: در اسپانیا برای کسب عنوان قهرمانی جهان به رقابت خواهیم پرداخت

رئیس انجمن فوتبال هفت نفره پیش از اعزام تیم به رقابت‌های جهانی اسپانیا، عنوان کرد: ایران یکی از رقبای جدی است و تنها هدف‌مان کسب قهرمانی جهانی خواهد بود.

جواد مقدسی در مصاحبه‌ای با ایسنا، در مورد وضعیت تیم فوتبال هفت نفره به منظور شرکت در مسابقات جهانی، بیان کرد: تیم ملی فوتبال هفت نفره با حضور ۱۴ بازیکن برای حضور در مسابقات جهانی عازم اسپانیا خواهد شد. لازم به ذکر است که به علت برخی تخلفات در کلاس بندی از سوی برخی کشورها در سال ۲۰۱۶، فدراسیون جهانی به دلیل بروز تخلفات گسترده، فوتبال هفت نفره را از حضور در بازی‌های پارالمپیک محروم کرد.

مقدسی تاکید کرد: از سال گذشته، فدراسیون جهانی برای تسهیل بازگشت فوتبال هفت نفره به بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۸ در لس آنجلس، نظام کلاس بندی پزشکی را سخت‌تر نموده و علاوه بر کنترل بالینی، ارزیابی‌های تکنیکی بازیکنان نیز انجام خواهد شد تا از بروز هرگونه تخلف در این زمینه جلوگیری شود.

در پاسخ به این پرسش که ارزیابی شما از وضعیت تیم فوتبال هفت نفره ایران در مسابقات جهانی اسپانیا چیست؟ مقدسی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ترکیب تیم هنوز مشخص نیست و پس از کلاس بندی این وضعیت معین می‌شود، نمی‌توانیم به طور دقیق از وضعیت تیم در اسپانیا صحبت کنیم. همچنین دوره قبلی پنج تا شش تیم در رقابت‌های جهانی حضور داشتند، اما در این دوره با ۱۶ تیم رو به رو هستیم و شرایط رقابت بسیار دشوار است. با این حال، به علت تلاش‌های بی‌وقفه کادر فنی و بازیکنان، تیم ما نیز از مدعیان قهرمانی محسوب می‌شود و به دنبال کسب قهرمانی خواهیم بود.

مقدسی در خاتمه از برزیل، اوکراین، آمریکا، آرژانتین، هلند، آلمان، ایرلند و حتی ونزوئلا به عنوان رقبای اصلی تیم ایران نام برد و اظهار داشت: در مرحله مقدماتی مسابقات جهانی، در تاریخ ۲۰ آبان مقابل ونزوئلا، ۲۲ آبان مقابل ایرلند و ۲۴ آبان مقابل آلمان به میدان خواهیم رفت. هر تیمی را نمی‌توان به سادگی شکست داد و باید با برنامه‌ریزی در هر مرحله پیش برویم تا بتوانیم به فینال برسیم.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا