چهارشنبه 22 مهر 1405

واکنش خداداد عزیزی به اقدام جنجالی فدراسیون قطر علیه ایران: نگرانی من از این مسئله نیست؛ بلکه از موضوع دیگری واقعاً هراسانم

خبرورزشی: خداداد عزیزی به موضوع جنجالی مرتبط با فدراسیون فوتبال قطر در زمینه سهمیه تماشاگران بازی ایران و قطر در مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ واکنش نشان داد.

 

امروز گزارش‌هایی در خصوص تصمیم غیر معمول فدراسیون فوتبال قطر به عنوان میزبان درباره سهمیه تماشاگران ایرانی به انتشار رسید که نشان می‌دهد آن‌ها تنها ۸ درصد از ظرفیت ورزشگاه را به تماشاگران ایران اختصاص داده‌اند.

 

خداداد عزیزی، کارشناس ویژه برنامه تلویزیونی جام آسیا ۲۰۲۳، در پاسخ به این خبر ابراز داشت: طبیعی است که قطر به عنوان میزبان می‌خواهد حداکثر بهره‌وری را از شرایط میزبانی خود داشته باشد.

 

مهاجم پیشین تیم ملی در این رابطه اضافه کرد: اگر اقدام قطری‌ها محدود به جلوگیری از حضور تماشاگران ایرانی باشد، به نوعی خوب خواهد بود چرا که نگرانی خاصی بابت بازیکنان خود و فضای استادیوم ندارم. بازیکنان ما به این وضعیت و بازی در استادیوم‌های بزرگ عادت کرده‌اند.

 

عزیزی ادامه داد: هر چند من نگران این مسأله نیستم، اما در مورد قضاوت داور واقعاً نگرانم؛ احتمال دارد که قضاوت به نفع آن‌ها باشد و شاهد قضاوت‌هایی که ۶۰ به ۴۰ به سود آن‌ها باشد، باشیم.

 

ستاره سابق تیم ملی افزود: مطمئناً آقای قلعه‌نویی و بازیکنان باتجربه تیم ملی از این مسائل آگاه‌اند. فقط امیدوارم بچه‌های تیم ملی تحت تأثیر قرار نگیرند و عصبانی نشوند تا از دریافت کارت زردهای بی‌مورد جلوگیری کنند. فکر می‌کنم یکی از تاکتیک‌های کارت دادن، عصبانی کردن بازیکنان است که ممکن است منجر به دریافت کارت زرد دوم و در نتیجه اخراج یکی از بازیکنان شود که آن زمان خطرناک خواهد بود.

 

عزیزی همچنین تأکید کرد: بچه‌ها باید هوشیار باشند و در این زمینه به طور حرفه‌ای عمل کنند، زیرا قطری‌ها تیم خوبی دارند. با این حال، واقعیت این است که از نظر فوتبالی، بسیاری از بازیکنان ما نسبت به آن‌ها برتری دارند و به لحاظ کاغذی، ما وضعیت بهتری داریم، اما کشور‌های حوزه خلیج فارس همواره درگیر مسائل حاشیه‌ای بوده‌اند.

آخرین اخبار

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

ویدیو/ ابطحی: گاهی قوانینی وضع می‌شود که همه می‌دانند قابل‌اجرا نیست

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تبیین نسبت قانون‌گذاری با حقوق...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

کشت شاهدانه صنعتی و شقایق ایرانی با شرایط تحت کنترل مجاز شد

مدیرکل حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر،...

آیا استارلینک موبایل می‌تواند جایگزین اپراتورهای تلفن همراه در آمریکا شود؟

اسپیس‌ایکس (SpaceX) برنامه دارد سرویس استارلینک موبایل (Starlink Mobile)...

ایلان ماسک، زاکربرگ و سم آلتمن؛ میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند

هالیوود دیگر میلیاردرهای فناوری را فقط نابغه‌های نوآور نمی‌بیند....

ماکرون: یک نفتکش را در اقیانوس هند توقیف کردیم

به گزارش خبرآنلاین، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه...

تبلیغات متنی