سه‌شنبه 21 مهر 1405

کارگردانانی که برای شهادت رئیسی پیام ارسال کردند

سیدرضا میرکریمی، کارگردان معتبر و باتجربه سینما ایران، پس از حادثه دلخراش سقوط بالگرد و شهادت ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان اظهار داشت: این خبر به شدت ناگوار بود. صرف نظر از هرگونه دیدگاه سیاسی، به عنوان یک ایرانی، دیدن جان باختن تعدادی از مسؤولان عالی‌رتبه کشور در حین انجام وظایفشان، واقعاً دلخراش است. هیچ‌گاه خوابم نبرد و مانند دیگر هموطنان، اخبار این رویداد ناگوار را پیگیری می‌کردم و امیدوار بودم که این سانحه با اخبار خوشی پایان یابد، اما مقدر بود که غیر از این باشد و باید تسلیم قضا و قدر الهی باشیم.

میرکریمی همچنین تصریح کرد: لازم است از عمق وجود آرزوی رحمت الهی و صبر برای تمامی عزیزانی که سفر کردند و بازماندگان گرامی‌شان داشته باشیم. در این روز مبارک که یادآور امام بزرگ ایرانیان، امام رضا (ع) است، شایسته است تمامی کسانی که دل در گرو این سرزمین داریم، برای عزت و سرفرازی ایران عزیز یکدل و دعا کنیم.

ابراهیم حاتمی کیا، کارگردان برجسته سینمای ایران نیز در یادداشتی به مناسبت شهادت ابراهیم رئیسی نوشت: در آخرین روز اردیبهشت، با شنیدن خبر شهادت آیت‌الله رئیسی و هیأت همراه، دل‌هایمان به لرزه درآمد و شوکه شدیم. امروز، یکی از تلخ‌ترین رویدادهای تاریخ این مرز و بوم را شاهد بودیم و با خود زمزمه کردیم «انا للّه و انا الیه راجعون».

این حادثه دردناک و هولناک را به عموم تسلیت می‌گویم. امید آن دارم که این دوران حساس با آرامش و اتحاد در راستای منافع و مصالح ایران عزیز به دور از جدل‌های سیاسی و جناحی بگذرد. خداوند در روز ولادت امام رضا (ع)، خادمش را در جوار امام هشتم (ع) قرار دهد.

داریوش ارجمند، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون نیز در پیامی نوشت: شهادت ثمره تلاش‌های بی‌وقفه آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در طول مسئولیت‌هایش بود. او در ظاهر آرام و متین بود، اما در باطن پرشور و مدافع مردم ایران به شمار می‌رفت و هیچ‌گاه از خستگی هراسان نمی‌شد. او می‌توانست در پایتخت بماند و وقایع کشور را از پس میز خود رصد کند بدون اینکه در معرض خطر باشد، اما رئیسی مرد عمل بود. او و همراهانش با کوله‌باری از افتخار خدمت به مردم ایران به سوی معبود پرواز کردند.

من به عنوان یک خدمتگزار و عضوی کوچک از جامعه هنرمندان پیشکسوت، این ضایعه بس ناگوار را به خانواده‌های محترم شهدای حادثه سقوط هلیکوپتر و مردم عزیز تسلیت می‌گویم و از خداوند متعالی، علو درجات آیت‌الله رئیسی و همرزمانش را خواستارم. یاد آنها همیشه گرامی باد و روحشان در رحمت الهی باشد.

فرهاد قائمیان، بازیگر و مدیر جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا نیز در بخشی از گفت‌وگوی خود توضیح داد: جامعه هنری یکی از حامیان بزرگ خود را از دست داد؛ ایشان همواره توجه و نگرش ویژه‌ای به هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر داشتند که هرگز فراموش نخواهد شد.

علیرام نورایی، بازیگر سینما و تلویزیون، در متنی نوشت: شهادت جانگداز رئیس‌جمهور مکتبی، جناب آقای آیت‌الله رئیسی و همراهان محترمشان را به مردم شریف ایران تسلیت عرض می‌کنم و برای بازماندگان صبر و سلامتی از درگاه خداوند درخواست می‌کنم.

اصغر سمسارزاده، صداپیشه و بازیگر پیشکسوت رادیو، تئاتر و تلویزیون، هم در پیام تسلیت خود اظهار داشت: شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور محبوب ایران را به همه مردم و خانواده آن شهید بزرگوار و جامعه هنری کشور تسلیت می‌گویم و برای بازماندگان صبر و شکیبایی از خداوند متعال مسئلت دارم.

مهران رجبی، بازیگر سینما، تلویزیون و مجری نیز با اشاره به شهادت گونه آیت‌الله رئیسی نوشت: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، مردی جهادی بود که جان را در راستای پیمانی که با مردم بست، نهاد. زمانی که کشور به ثبات نیاز داشت، او با ورود به میدان و به عنوان مرد عمل، کشور را به ثبات رساند. نبود ایشان، ضایعه تلخی برای مردم ما خواهد بود.

نسرین نکیسا، بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما در پیامی، شهادت رئیس‌جمهور و همراهانشان را تسلیت گفت و بیان کرد: شهادت رئیس‌جمهور اسلامی ایران، جناب ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان در روز ولادت امام رضا (ع) را به عموم ملت ایران تسلیت می‌گویم. روح خدمتگزاران شهید، شاد و آسوده باد.

ابوالفضل همراه، بازیگر سینما و تلویزیون و مدیر فرهنگی با اشاره به اینکه رئیسی و یارانش همگی نشانه‌های شهادت را در کار و زندگی داشتند، توضیح داد: شهید حاج قاسم سلیمانی جمله‌ای معروف دارند که می‌گویند شرط شهید شدن، شهید بودن است. به نظر من، شهید آیت‌الله رئیسی و همراهانش این نشانه را در عمل و زندگی شان دارند و چه توفیقی بزرگتر از این که در حین خدمت به خلق، از شهد شهادت بهره‌مند شدند. از خداوند متعال برای آن شهیدان علو درجات و برای عموم مردم و خانواده‌های شهدا، صبر و سلامتی خواستارم.

احمد معظمی، کارگردان سینما و تلویزیون، گفت: شهید رئیسی در راستای حقیقت، عدالت، اخلاق و ایمان گام بر می‌داشتند. روحش شاد و در جوار امام رضا (ع) قرار گیرد.

سیروس سپهری، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر نیز با قرائت چند بیت شعر، شهادت رئیس‌جمهور و یارانش را تسلیت گفت و بیان کرد: ما سینه زدیم بی صدا باریدند / از هر چه که دم زدیم، آن‌ها دیدند؛ ما مدعیان صف اول بودیم / از آخر مجلس، شهدا را چیدند؛ این بار شهدا را از مدعیان صف اول چیدند.

بهنوش بختیاری، بازیگر سینما و تلویزیون هم در پیامی نوشت: به ملت شریف ایران و خانواده‌های محترم شهیدان بزرگوار جناب آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان تسلیت می‌گویم. از خداوند بزرگ برای بازماندگان عزیز، صبر و شکیبایی و برای جانشین ایشان آرزوی موفقیت و آینده‌ای روشن برای این مرز و بوم دارم.

هادی مرزبان، کارگردان تئاتر نیز با تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی نوشت: شهادت رئیس‌جمهور را به اهالی فرهنگ و هنر تسلیت می‌گویم. به احترام رئیس‌جمهور و شهدای این حادثه، تمرین‌ها را کنسل کردم.

جعفر دهقان، بازیگر سینما و تلویزیون نیز با بیان اینکه شهید رئیسی رابطه دوستانه‌ای با هنرمندان داشت، اظهار داشت: شهید آیت‌الله رئیسی آنقدر با محبت بود که انسان هیچ‌گاه لطف و محبتش را فراموش نمی‌کند. او می‌خواست به مردم خدمت کند و تمام تلاشش بر این بود که فساد را از بین ببرد، اما نتوانست و امیدوارم رئیس‌جمهور آینده، راه او را در مقابله با فساد ادامه دهد.

رضا رویگری، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: این حادثه خوشایند نبود. در دوران ریاست جمهوری ایشان، بیش از همیشه احساس کردم که برای رفاه هنرمندان کار می‌کنند. امیدوارم در کشور دیگر شاهد این گونه حوادث نباشیم.

محمد فیلی، بازیگر پیشکسوت تلویزیون و سینما نیز نوشت: رابطه آیت‌الله رئیسی با هنرمندان خوب بود و از جمله معدود رئیس‌جمهورانی بودند که با هنرمندان ارتباط بیشتری داشتند. این حادثه ضایعه بزرگی به شمار می‌آید.

حامد عسکری، شاعر و مجری تلویزیون نیز بیان کرد: این یک فاجعه مهیب بود. فارغ از همه اختلاف‌های اجتماعی، سیاسی و حکمرانی، آقای رئیسی به گواه همگان، رئیس‌جمهور زحمت‌کشی بودند. در نهایت، فوت رئیس‌جمهور یک کشور اتفاق ناخوشایندی است که جامعه را در بهت فرو برده است. البته کشور ما در گذر روزهای سخت‌تری همچنان ایستادگی کرده است؛ اما این بار با اتکاء به قانون اساسی و حاکمیت، به شرایطی بهتر برخواهد گشت.

سعید ابوطالب، کارگردان و مستندساز نیز بیان کرد: آیت‌الله شهید رئیسی سه ویژگی بارز و مثبت داشتند: مخلص بودن، داشتن هدف و پیگیری و خستگی‌ناپذیری. روح نورانی او با شهدا و امام عزیز محشور باد، ان‌شاءالله.

فرهاد بشارتی، بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما نیز گفت: سید مظلوم الگویی برای دیگر مسؤولان خواهد بود. شهادت، هنر مردان خداست. خادم الرضا (ع)، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، در حین خدمت به ملت، به سوی حق شتافت تا با شهادتش ثابت کند که جهاد در راه خدا، شب و روز نمی‌شناسد و هرگاه که پیمانی برای خدمت به ملت می‌بندد، باید به آن وفادار بماند و از جان و دل مایه بگذارد. روحش شاد و یادش گرامی باد.

آخرین اخبار

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

کشت شاهدانه صنعتی و شقایق ایرانی با شرایط تحت کنترل مجاز شد

مدیرکل حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر،...

آیا استارلینک موبایل می‌تواند جایگزین اپراتورهای تلفن همراه در آمریکا شود؟

اسپیس‌ایکس (SpaceX) برنامه دارد سرویس استارلینک موبایل (Starlink Mobile)...

ایلان ماسک، زاکربرگ و سم آلتمن؛ میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند

هالیوود دیگر میلیاردرهای فناوری را فقط نابغه‌های نوآور نمی‌بیند....

ماکرون: یک نفتکش را در اقیانوس هند توقیف کردیم

به گزارش خبرآنلاین، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه...

ببینید| مرعشی: حفظ ایران مهم‌تر از غنی‌سازی و حفظ دستاوردهای هسته‌ای است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران،...

قیمت سکه امروز ۲۰ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون تومان قیمت خورد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

فهرست کالاهای مشمول احتکار اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فهرست جامع کالاهای مشمول احتکار...

جسد آخرین مفقودی سیلاب مینودشت پیدا شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

تبلیغات متنی