پنج‌شنبه 23 مهر 1405

ایران به شدت اقدام ایالات متحده در ضبط هواپیمای رییس‌جمهور ونزوئلا را تقبیح کرد

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، ناصر کنعانی امروز، پنجشنبه 15 شهریور اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اهمیت احترام به حقوق و قوانین بین‌المللی، اقدام اخیر دولت آمریکا در بازداشت هواپیمای مرتبط با ریاست جمهوری ونزوئلا را مغایر با اصول و هنجارهای حقوق بین‌الملل به ویژه مصونیت اموال دولتی و مقررات حوزه هوانوردی بین‌المللی، نظیر کنوانسیون شیکاگو می‌داند و این عمل را غیرقابل قبول عنوان کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد: این عمل که در ادامه اقدامات قهری یکجانبه و مخالف حقوق بین‌الملل ایالات متحده علیه کشورهای دیگر صورت می‌گیرد، باعث شعله‌ور شدن هرج و مرج و ترویج دزدی هوایی شده و تهدیدی جدی برای صلح و امنیت در حوزه هوانوردی به شمار می‌آید.

کنعانی همچنین با ابراز همبستگی و حمایت از دولت ونزوئلا در حفظ و بازپس‌گیری اموال عمومی متعلق به مردم این کشور، بر ضرورت تقویت همکاری‌های بین کشورهای مختلف در برابر تحریم‌ها و اقدامات قهری یکجانبه آمریکا تأکید کرد.

طبق گزارش ایرنا، شبکه خبری سی‌ان‌ان روز دوشنبه شب به نقل از دو مقام آمریکایی که تمایل به معرفی خود نداشتند، خبر داد که ایالات متحده هواپیمای نیکولاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا را در جمهوری دومینیکن توقیف کرده است.

این دو مقام آمریکایی افزودند که واشنگتن پس از آنکه متوجه شد خرید این هواپیما از سوی ونزوئلا ناقض تحریم‌های خود علیه کاراکاس بوده، اقدام به توقیف این هواپیما در جمهوری دومینیکن کرده و سپس آن را به فلوریدا منتقل نموده است.

پیش از این، دولت ایالات متحده در ادامه سوء استفاده‌های آشکار به بهانه‌ی نقض تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی، در بهمن سال گذشته یک هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ متعلق به شرکت «اِمتراسور» (Emtrasur) ونزوئلا را پس از توقیف غیرقانونی طولانی‌مدت در آرژانتین به تصرف خود درآورده بود.

آخرین اخبار

یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

اعتراف سرمربی بعد از برد پرگل؛ نباید این دو نفر را تعویض می‌کردم!

لیورپول در دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل لاسک اتریش...

اپل با هوم‌ویو به جنگ اکو شو می‌رود؛ قیمت احتمالی ۳۵۰ دلار

اپل ظاهراً قصد دارد به‌زودی از هاب خانه هوشمند...

ویدیو/ خاطره اشرفی‌اصفهانی از ماجرای مستاجری چهارمین شهید محراب

محمد اشرفی‌اصفهانی، فرزند چهارمین شهید محراب در سالگرد شهادت...

حمله به ایران پیش یا پس از انتخابات آمریکا؟ / ترامپ در دوراهی جنگ و دیپلماسی

به گزارش خبرآنلاین،  در پی اعزام نیروهای جدید به...

چالش‌های تحصیل دانش‌آموزان نابینا؛ چرا کتاب صوتی جایگزین خوبی برای بریل نیست؟

چالش دسترسی دانش‌آموزان نابینا به کتاب‌های درسی در دوره...

چهار موضوع اصلی بشر در چین به روایت سید محمد خاتمی/ رئیس دولت اصلاحات چگونه از رئیس‌جمهور چین یاد کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهوری پیشین درباره اوضاع...

پس از ۹ سال انتظار؛ رودستر جدید تسلا بالاخره رونمایی می‌شود

شرکت تسلا سرانجام تاریخ رونمایی از خودروی رودستر نسل...

چرا گاهی نام‌ها را به یاد نمی‌آوریم؟

فراموش کردن نام افراد، محل گذاشتن وسایل یا موضوعی...

جهش ۲۴ دلاری نفت سنگین ایران

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت خام سنگین ایران در سپتامبر۲۰۲۶...

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

قیمت سکه امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به کانال ۲۶۸ میلیون تومان نزدیک شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

فرود اضطراری پرواز تهران-استانبول در تبریز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر: ...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

تبلیغات متنی