دوشنبه 2 شهریور 1405

عکس/ رضا عطاران در مجموعه تازه اجق وجق نمایش خانگی

رضا عطاران با حضور در برنامه‌های کمدی تلویزیونی در دهه هفتاد و سپس با تولید سریال‌های موفق در دهه هشتاد، به چهره‌ای شناخته‌شده تبدیل شد. اما با گذشت زمان و به وجود آمدن چالش‌هایی در ارتباط با تلویزیون، او دیگر نه به ساخت سریال برای این رسانه پرداخت و نه در مجموعه‌های تلویزیونی به بازی پرداخت.

به جای آن، او به دنیای سینما روی آورد و در تعدادی از فیلم‌ها یا به عنوان کارگردان و یا به عنوان بازیگر نقش ایفا کرد. با راه‌اندازی پلتفرم‌های آنلاین برای پخش سریال و برنامه‌های تلویزیونی، بسیاری از بازیگران که مدت‌ها در تلویزیون دیده می‌شدند، اکنون در سریال‌های شبکه‌های نمایش خانگی حضور یافته‌اند و می‌توان گفت این شبکه جایگزین تلویزیون برای آن‌ها شده است. بسیاری از این هنرمندان در سریال‌ها و برنامه‌های واقع‌نما شرکت کردند که هم به عنوان یک بستر برای دیده شدن عمل می‌کرد و هم منبع درآمدی برای آن‌ها بود. اما با وجود محبوبیتش، عطاران به طرز قابل‌توجهی کم‌تر در این شبکه‌ها مینماید.

تنها کارنامه او در شبکه نمایش خانگی شامل بازی در سریال ناتمام قلب یخی و همچنین سریال دفتر یادداشت است که در سال گذشته منتشر گردید. اما اکنون، خبر می‌رسد که او به زودی در یک مجموعه جدید در شبکه نمایش خانگی به نام «اجق وجق» به کارگردانی عادل تبریزی و تولیدات دفتر عامریان فیلم، حضور خواهد داشت.

از پرفروش‌های سینما تا شبکه نمایش خانگی
عامریان فیلم، با مدیریت ابراهیم عامریان ، مسئول تولید کمدی‌های محبوبی چون فسیل، دینامیت، انفرادی، تگزاس ۱ تا ۳ و هفتادسی بوده است. این شرکت با تجربیات موفق خود در ساخت کمدی‌هایی که به ذائقه تماشاگران خوش آمد، حالا به تولید سریال‌های جدید روی آورده و اولین پروژه خود، سریال اجق وجق، را به زودی شروع خواهد کرد.

جزئیات داستان و مسائل مربوط به این سریال تاکنون به رسانه‌ها اعلام نشده است، به جز این که نویسنده فیلمنامه، حمزه صالحی، که پیش از این نویسنده فیلمنامه‌های فیلم‌های فسیل و تگزاس ۳ بوده و به نوعی نویسنده اصلی عامریان فیلم محسوب می‌شود. درباره بازیگران نیز هنوز اطلاعات دقیقی منتشر نشده، اما عکسی از پشت صحنه این فیلم که توسط مجید شهریاری، بازیگر شناخته شده سریال ساختمان پزشکان و فیلم‌های پنجاه کیلو آلبالو و فسیل منتشر شده، نشان‌دهنده این است که او و رضا عطاران از بازیگران این سریال خواهند بود.

درباره کارگردان
عادل تبریزی کارگردانی را با فیلم اول خود، گیجگاه، در سال ۹۹ آغاز کرد که پس از سه سال، در ۱۴۰۲ به نمایش درآمد. در این فیلم باران کوثری، حامد بهداد و سروش صحت به ایفای نقش می‌پردازند و موضوع آن درباره معلمی است که در کلاس کاراته فعالیت دارد و به مادر مطلقه یکی از شاگردانش علاقمند می‌شود. اما داستان با رخدادهای غیرمنتظره‌ی دیگر پیچیده می‌شود و حتی جمشید هاشم‌پور نیز به معرکه وارد می‌شود.

این فیلم با استفاده از عناصر کمدی روز و با تکیه بر نوستالژی تولید هفتاد، شکل گرفته است و تبریزی برای آن در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر نامزد بهترین کارگردان فیلم اول شد. با این حال، وی پیش از این به عنوان دستیار کارگردان در پروژه‌های متعددی فعالیت داشته و همچنین آثار کوتاه و بلند و مستندهایی برای تلویزیون ساخته است.

آخرین اخبار

آیا ساختار دولت دگرگون خواهد شد؟/ رئیس دفتر پزشکیان توضیحاتی ارائه داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور...

خبر مهم وزیر نفت از کشف میدان گازی جدید در کشور/درباره قیمت بنزین تصمیم نهایی نگرفتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن پاک‌نژاد ، وزیر نفت...

برگزاری حراج شمش طلا ؛ فقط این افراد می توانند شرکت کنند

به گزارش خبرآنلاین، صنعتگران حوزه طلا تا ساعت ۲۴ دوشنبه...

سناتور آمریکایی: ضرورت خاتمه دادن به جنگ غیرقانونی با ایران

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سناتور دموکرات کریس ون هولن...

دیدار ولی‌عهد بحرین و رئیس سازمان اطلاعات نظامی پاکستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «سلمان بن حمد آل خلیفه»...

قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟

به گزارش خبرآنلاین،رضا کنگری با بیان اینکه کمبودی در...

دلایل افزایش نرخ دلار؛ راهکار چیست؟

یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر نقش افزایش تولید...

بهبود ۴۰ تا ۴۵ درصدی دقت در برآورد پارامترهای کیهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

یک نوع نادر دیابت به داروی هفتگی کاهش وزن بهتر از انسولین پاسخ می‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : داروهای...

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

سامسونگ مشکل آزاردهنده نمایشگرهای تاشو را هدف گرفت؛ روشنایی ۶۰ درصدی برمی‌گردد

سامسونگ از فناوری جدیدی برای نمایشگرهای OLED رونمایی کرده...

شعب تخصصی برای دعاوی بانکی و تجاری ایجاد می‌شود

یک پژوهشگر حقوق بانکی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

تبلیغات متنی