چهارشنبه 22 مهر 1405

پیش بینی کننده ترور ترامپ: ایالات متحده به زلزله ای هولناک دچار خواهد شد

یک پیشگوی مشهور که سه ماه پیش از ترور ترامپ این رویداد را پیش بینی کرده بود، اکنون نظر جدیدی دارد. براندون دیل بیگز، کشیشی از ایالت اوکلاهاما، اعلام کرده که به او الهام شده است که قرار است بهار امسال، قلب ایالات متحده دچار تحولی شگرف شود.

 

 

به نقل از سرویس خواندنی های او تأکید می کند که در خط گسل نیو مادرید، زلزله ای با شدت «۱۰ ریشتر» به وقوع خواهد پیوست که ایالت های میسوری، آرکانزاس، تنسی، کنتاکی و ایلینوی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

 

 

بیگز در ادامه توضیح می دهد که این زلزله عظیم منجر به یک «واکنش زنجیره ای» خواهد شد که پس لرزه ای به شدت ۶.۵ ریشتر را از تگزارکانا در تگزاس تا اوکلاهاما ایجاد کرده و به مرگ ۱۸۰۰ نفر خواهد انجامید. او گفت: «تمام ساختمان ها که بر روی بلوک های سیمانی ساخته شده اند، به طور کامل از پایه های خود جدا خواهند شد.»

 

 

او همچنین بیان می کند که خدا به او اعلام کرده است که زلزله نیو مادرید سه روز پس از «تلاش برای تقسیم اورشلیم» از طریق راه حل دو کشور به وقوع خواهد پیوست.

 

 

بیگز همچنین مشاهداتی از «برگ های سیکامور» درختان در حال رشد داشته است که نشان می دهد این واقعه در بهار تحقق خواهد یافت.

 

 

این کشیش پیش از حادثه ترور نیز پیش بینی کرده بود که حملات مشابهی در لاس وگاس و نیواورلئان به وقوع خواهد پیوست که بعدها نیز اتفاق افتاد.

 

 

با این حال، پژوهشگران نسبت به پیش بینی های بیگز ابراز تردید کرده و اشاره می کنند که احتمال وقوع زلزله ای به شدت ۱۰ ریشتر در خط گسل نیو مادرید بسیار اندک است؛ چرا که بزرگ ترین زلزله ثبت شده در تاریخ در سال ۱۹۶۰ در شیلی با قدرت ۹.۵ ریشتر به وقوع پیوسته است. گسل نیو مادرید یک گسل میان قاره ای محسوب می شود و نه یک ناحیه فرورانش که زلزله های شدیدتر در آن رایج تر باشد.

 

 

با وجود ارزیابی های علمی موجود، بیگز همچنان بر پیش بینی خود تأکید دارد و می گوید، اگر چنین زلزله ای به وقوع بپیوندد، می تواند ویرانی وسیعی را به دنبال داشته و به اختلال در تأمین منابع و سیستم حمل ونقل به مدت چندین ماه منجر شود.

 

 

این پیش بینی در شرایطی مطرح می شود که پیش بینی های پیشین بیگز از جمله حمله تروریستی به ترامپ و حوادثی در لاس وگاس و نیواورلئان به عنوان حقیقت به وقوع پیوسته اند.

 

 

در حالی که کارشناسان احتمال وقوع زلزله ای با قدرت ۶.۰ ریشتر در گسل نیو مادرید را در طی ۵۰ سال آینده می پندارند، پیش بینی بیگز درباره زلزله ای به شدت ۱۰ ریشتر همچنان در زمره حدس و گمان ها باقی مانده است.

آخرین اخبار

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

ویدیو/ ابطحی: گاهی قوانینی وضع می‌شود که همه می‌دانند قابل‌اجرا نیست

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تبیین نسبت قانون‌گذاری با حقوق...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

کشت شاهدانه صنعتی و شقایق ایرانی با شرایط تحت کنترل مجاز شد

مدیرکل حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر،...

آیا استارلینک موبایل می‌تواند جایگزین اپراتورهای تلفن همراه در آمریکا شود؟

اسپیس‌ایکس (SpaceX) برنامه دارد سرویس استارلینک موبایل (Starlink Mobile)...

ایلان ماسک، زاکربرگ و سم آلتمن؛ میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند

هالیوود دیگر میلیاردرهای فناوری را فقط نابغه‌های نوآور نمی‌بیند....

تبلیغات متنی