پزشکیان با احترام در پای یادبود سرباز ناشناس روسیه تاج گلی را قرار داد + فیلم

به نقل از خبرنگار ایرنا، سرگئی سیولیف، وزیر انرژی روسیه و رئیس کمیسیون همکاری مشترک دو کشور، در این مراسم رئیس جمهوری اسلامی ایران را همراهی می کرد.

در این رویداد، یگان های تقدیر نیروهای سه گانه روسیه نیز به رژه پرداختند.

رئیس جمهور کشورمان در روز جمعه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۳ به دعوت رسمی همتای خود به مسکو سفر کرد تا روابط دو کشور را گسترش دهد و همچنین معاهده جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه را امضا نماید.

وی در ادامه برنامه های خود ملاقات های جداگانه ای با رئیس جمهور و نخست وزیر این کشور خواهد داشت.
در پایان مذاکرات هیأت های عالی رتبه ایران و روسیه به ریاست پزشکیان و پوتین، معاهده جامع راهبردی تهران و مسکو به امضای رؤسای جمهور دو کشور خواهد رسید.
پیش تر اعلام شده بود که این سند شامل یک مقدمه و ۴۷ ماده است و تمامی زمینه های همکاری دوجانبه را پوشش می دهد.
در ادامه برنامه های سفر یکروزه، رئیس جمهور با تجار و صنعتگران روسی نیز دیدار و گفت وگو خواهد کرد.
پزشکیان همچنین در مصاحبه ای به سوالات شبکه ملی تلویزیون روسیه پاسخ خواهد داد.
وزیران امورخارجه، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، نفت، جهاد کشاورزی، رئیس سازمان انرژی اتمی، رئیس کل بانک مرکزی، معاون امور بین الملل وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و برخی دیگر از اعضای دولت، همچنین مهدی طغیانی، عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه، رئیس جمهور را در این سفر همراهی می کنند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا