یکشنبه 1 شهریور 1405

خالق «راننده تاکسی» و ستایش از فناوری هوش مصنوعی

 

پل شریدر، کارگردان و نویسنده ای که تجربه نامزدی در جایزه اسکار را دارد، به توانایی های هوش مصنوعی در خلق ایده های نو و نوآورانه برای آثار سینمایی احترام گذاشت و آن را به عنوان جایگزینی سریع و کارآمد برای فرآیند جستجوی ایده توسط نویسندگان معرفی کرد.

طبق گزارشی از پل شریدر برخلاف بسیاری از همتایان خود در هالیوود، این اعتقاد را دارد که هوش مصنوعی «ChatGPT» قادر به تألیف فیلمنامه های نو و قابل قبول است.

 

این فیلمنامه نویس در پست فیسبوک خود اشاره کرده که از این چت بات مبتنی بر هوش مصنوعی درخواست کرده تا ایده هایی برای فیلم هایی با الهام از کارگردانان برجسته، از جمله خودش، پیشنهاد دهد و نتایج به شدت امیدوارکننده و رضایت بخش بوده اند.

 

او ادامه داد: «این واقعاً شگفت انگیز بود. از هوش مصنوعی خواستم که یک ایده برای فیلمی بسازد با سبک پل شریدر. سپس از آن خواستم ایده هایی برای پل توماس اندرسون، کوئنتین تارانتینو، هارمونی کورین، اینگمار برگمان، روسلینی، لانگ، اسکورسیزی، مورنائو، کاپرا، فورد، اسپیلبرگ و دیوید لینچ مطرح کند.»

 

شریدر در پایان این ملاقات نوشت: «هر کدام از ایده هایی که “ChatGPT” در کمترین زمان ممکن ارائه داد، به نحو شگفت انگیزی خوب، اصیل و کامل بودند. چرا نویسندگان باید ماه ها وقت خود را صرف جستجوی یک ایده ارزشمند کنند در حالی که هوش مصنوعی می تواند آن را در چند ثانیه فراهم آورد؟»

 

این نظر به طور طبیعی با انتقادات برخی کاربران مواجه شد که بیان کردند هوش مصنوعی برای خلق ایده ها ناچار به تکیه بر مطالب و آثار نویسندگانی است که پیش از این فعالیت کرده اند.

 

به گزارش ددلاین، با اینکه بسیاری از فعالان عرصه سرگرمی، از جمله نیکلاس کیج و کیت بلانشت، از ورود و نفوذ هوش مصنوعی انتقادات جدی به عمل آورده اند، شریدر همواره دیدگاه مثبتی به استفاده از آن در فرآیند فیلمسازی داشته است.

 

نویسنده اثر معروف «راننده تاکسی» در زمان اعتصاب نویسندگان در سال ۲۰۲۳ به این موضوع پرداخته و اظهار داشت: «انجمن نویسندگان از هوش مصنوعی وحشت ندارد، بلکه از نپرداختن دستمزد می ترسد.

 

او همچنین ابراز کرده که هوش مصنوعی می تواند در زمان بسیار کمی، قسمت جدیدی از سریال «بررسی صحنه جرم: وگاس» را تولید کند و این قسمت به دلیل استفاده از تمام قسمت های قبلی این سریال طی دو دهه گذشته، به احتمال زیاد کیفیت بالایی خواهد داشت و محتوای عمومی و معاصری ارائه می دهد.»

 

«شریدر» ۷۸ ساله، که در نوشتن یا هم نویسندگی چهار فیلم از مارتین اسکورسیزی شامل «راننده تاکسی» و «گاو خشمگین» نقش داشته، کارگردانی بیش از ۲۰ فیلم را در کارنامه اش دارد و در جشنواره فیلم ونیز ۲۰۲۲ با دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری مورد تقدیر قرار گرفت.

 

او همچنین نگارش فیلمنامه های «آخرین وسوسه مسیح» و «احیای مردگان»، که هر دو از کارهای مارتین اسکورسیزی هستند، بر عهده داشته و آثار دیگری از قبیل «پتی هرست»، «رنج»، «قلمرو: پیش درآمدی بر جن گیر»، «دره های عمیق»،  «مرگ روشنایی» و «قانون جنگل» را نیز با مشاوره های کارگردانی خود همراهی کرده است.

 

جدیدترین اثر شریدر تحت عنوان «اوه کانادا» در سال قبل میلادی در جشنواره کن به نمایش درآمد.

 

 

آخرین اخبار

چرا سخنان قالیباف را تقطیع و تحریف کردند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، عضو هیأت رئیسه...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

وعده‌های پزشکیان در میانه جنگ و تحریم چقدر محقق شد؟

رئیس‌جمهوری در انتخابات ۱۴۰۳ بیش از وعده‌های عدددار، بر...

از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد؛ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند

همزمان با روز پزشک، سخنگوی سازمان نظام پزشکی مطالبه...

مراکز داده قبل از ظهور هوش مصنوعی چه کاربردی داشتند؟

مراکز داده هوش مصنوعی به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات...

دو مهارت ساده که می‌تواند جان فرد در حال خفگی را نجات دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در...

واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به استناد مصوبه ستاد تنظیم...

رژیم صهیونیستی بار دیگر به هدف قرار دادن جنوب لبنان پرداخت

طبق گزارش خبرآنلاین، امروز شنبه، رژیم صهیونیستی دوباره اقدام...

پوتین: اوکراین حملات بی‌رحمانه‌ای انجام می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه عصر شنبه در...

حواشی طارمی پس از انتقال به الوصل به همراه عکس

مهدی طارمی، ستاره ملی‌پوش فوتبال ایران، از تیم المپیاکوس...

سیگنال همتی به بورس چه بود؟ / اظهاراتی که در تصمیم گیری سرمایه گذاران مهم خواهد بود

به گزارش خبرآنلاین، اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی...

شواهد جدید، باورهای رایج درباره دورکاری را به چالش می‌کشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با...

پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

وال استریت ژورنال: درگیری ایران، مشروعیت ترامپ را مورد تردید قرار داده است

به نقل از خبرآنلاین، روزنامه وال استریت ژورنال در...

آسمان تاریک؛ فرصتی برای رونق اقتصاد دانش‌بنیان گردشگری

 دبیر میز تخصصی گردشگری کویر و نجوم خراسان رضوی،...

تبلیغات متنی