چهارشنبه 22 مهر 1405

پرسپولیس به توافق قطعی با سرمربی ترکیه ای دست یافت؛ پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی

سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس درخواست دریافت دستمزدی معادل ۲/۵ میلیون دلار از این باشگاه مطرح کرده است و به گفته یکی از مقام های این باشگاه، طرفین به توافق اولیه در رابطه با همکاری با یکدیگر دست یافته اند.

با گذشت بیش از ۳۰ روز از استعفای خوان کارلوس گاریدو از سمت سرمربیگری پرسپولیس، مدیران این باشگاه هنوز موفق به امضای قرارداد با سرمربی جدید نشده اند. علیرغم این که اعلام شده بود نمایندگان باشگاه برای مذاکرات نهایی با «اسماعیل کارتال» امروز، سه شنبه دوم بهمن، عازم ترکیه خواهند شد، اما تا به این لحظه خبری از سوی مسئولان پرسپولیس منتشر نشده است.

کارتال به توافق ضمنی با پرسپولیس دست یافته، البته او خواسته است که مبلغی به عنوان پیش پرداخت دریافت کند تا به امضای قرارداد بپردازد. این مربی در فصل گذشته هدایت فنرباغچه را به عهده داشت ولی با وجود دریافت ۹۹ امتیاز نتوانست این تیم را به قهرمانی در سوپر لیگ ترکیه رهنمون کند و در انتهای فصل از سمت خود برکنار شد و ژوزه مورینیو جای او را گرفت.

از سوی دیگر، روزنامه ملیت ترکیه به تازگی خبر داده که کارتال برای تصدی سمت سرمربیگری پرسپولیس، درخواست ۵/ ‬ ۲ میلیون دلار دستمزد کرده است.

در این گزارش آمده است: اسماعیل کارتال که در فصل گذشته با تیم فنرباغچه رکورد بالای امتیازگیری را به ثبت رسانده بود، پیشنهادی غیرمنتظره از نماینده لیگ ایران، یعنی تیم پرسپولیس، دریافت کرده است.

به گفته خبرها، باشگاه پرسپولیس برای این سرمربی با تجربه سالیانه ۵/ ‬ ۲ میلیون دلار پیشنهاد داده که با توجه به نرخ فعلی دلار، این مبلغ به بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید. اما باید دید در نهایت چه رقم دقیقی مورد توافق طرفین قرار خواهد گرفت.

اسماعیل کارتال پیش از این هدایت باشگاه هایی نظیر کارابوک اسپور، سیواس اسپور، ماردین اسپور، آلتای، مالاتیااسپور، اردواسپور، قونیه شکراسپور، اسکی شهراسپور، غازیانتپ اسپور، آنکاراگوچو، ریزه اسپور، قونیه اسپور، ارزروم اسپور و فنرباغچه را به عهده داشته است.

در این راستا، مصطفی لشگری، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، در عصر روز سه شنبه اعلام کرد که این باشگاه به توافق نهایی با کارتال دست یافته و رضا درویش در شامگاه سه شنبه به منظور امضای نهایی قرارداد با این مربی به ترکیه سفر خواهد کرد.

پرسپولیس که در لیگ ایران به دنبال کسب قهرمانی است، نیم فصل اول را با ۲۹ امتیاز و در جایگاه سوم جدول به پایان رسانده که سه امتیاز کمتر از صدرنشین، یعنی تراکتور، دارد.

آخرین اخبار

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

ویدیو/ ابطحی: گاهی قوانینی وضع می‌شود که همه می‌دانند قابل‌اجرا نیست

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تبیین نسبت قانون‌گذاری با حقوق...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

کشت شاهدانه صنعتی و شقایق ایرانی با شرایط تحت کنترل مجاز شد

مدیرکل حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر،...

آیا استارلینک موبایل می‌تواند جایگزین اپراتورهای تلفن همراه در آمریکا شود؟

اسپیس‌ایکس (SpaceX) برنامه دارد سرویس استارلینک موبایل (Starlink Mobile)...

ایلان ماسک، زاکربرگ و سم آلتمن؛ میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند

هالیوود دیگر میلیاردرهای فناوری را فقط نابغه‌های نوآور نمی‌بیند....

ماکرون: یک نفتکش را در اقیانوس هند توقیف کردیم

به گزارش خبرآنلاین، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه...

تبلیغات متنی