چهارشنبه 22 مهر 1405

برگزاری مسابقات قهرمانی کشور پاراوزنه برداری بدون حضور قهرمانان پارالمپیکی!

رئیس انجمن پاراوزنه برداری با اشاره به عدم مشارکت ورزشکاران پارالمپیکی در رقابت های قهرمانی کشور، بیان کرد: در این دوره از مسابقات با توجه به نظر کادر فنی، تلاش کردیم تا بستر لازم برای حضور جوانان را فراهم کنیم تا بتوانیم خلأ موجود در زمینه پشتوانه سازی را پر کنیم.

بابک مرادی در گفتگو با در ارزیابی مسابقات پاراوزنه برداری قهرمانی کشور که به مناسبت پنجمین سالگرد درگذشت پهلوان سیامند رحمان برگزار شد، اعلام کرد: این مسابقات بدون حضور ملی پوشان پارالمپیکی شکل گرفت و به دلیل جوان بودن اکثر وزنه برداران و فقدان انگیزه کافی برای رقابت، رکوردهای جدیدی به ثبت نرسید و کیفیت مسابقات چندان بالا نبود.

او اضافه کرد: وقتی تنها یک بار در سال شاهد برگزاری مسابقه قهرمانی کشور هستیم و وزنه برداران در چرخه طبیعی مسابقات قرار نمی گیرند، چه انتظاری می توان از آن ها داشت که رکوردشکنی کنند. اما هدف ما از برگزاری این مسابقات قهرمانی، سرمایه گذاری روی جوانان و ایجاد پشتوانه برای تیم ملی است تا بتوانیم خلأ موجود در سال های گذشته را جبران کنیم.

رئیس انجمن پاراوزنه برداری با اشاره به عملکرد مطلوب بانوان وزنه بردار در مسابقات قهرمانی کشور ادامه داد: اگرچه در بخش بانوان نیز رکوردهای چشمگیری ثبت نشد، اما توانایی آن ها در شکستن رکوردهای شخصی شان بسیار قابل توجه و ارزشمند است.

مرادی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا در این سال ها کسی موفق به نزدیک شدن به رکورد سیامند رحمان شده است یا خیر، تصریح کرد: سیامند رحمان یک اسطوره در دنیای وزنه برداری به شمار می رود و تا به امروز هیچ کس نتوانسته حتی رکوردی نزدیک به او ثبت کند؛ بعید است که فردی در دنیا بتواند رکورد سیامند را جابه جا کند.

رئیس انجمن پاراوزنه برداری همچنین اظهار داشت: متأسفانه در سال های اخیر به دلیل کمبود پشتوانه سازی در پاراوزنه برداری، در هر رویداد بزرگ فقط می توانیم تعداد محدودی از ورزشکاران را اعزام کنیم. در این دوره تلاش داریم تا مجوز اعزام تعداد بیشتری از وزنه برداران را کسب کنیم تا در هر مسابقه، تعداد بیشتری از ورزشکاران را به رقابت بفرستیم و برای بازی های پاراآسیایی ژاپن و پارالمپیک لس آنجلس در شرایطی که وزنه برداران ممکن است مصدوم شوند، پشتوانه های جایگزین داشته باشیم.

وی همچنین درباره زمان بندی برگزاری اردوی تیم ملی پاراوزنه برداری گفت: پس از ماه رمضان، اردوی پاراوزنه برداری با هدف آماده سازی برای مسابقات جهانی مصر آغاز خواهد شد. در این اردو تلاش داریم که علاوه بر ورزشکاران پارالمپیکی، از جوانان نیز بهره برداری کنیم تا بهترین ها را برای رقابت های جهانی مصر کنیم.

مرادی در پایان درباره وضعیت روح الله رستمی برای شرکت در اردوی تیم ملی، اظهار داشت: او در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی به سر می برد و از سال آینده به اردو می پیوندد.

آخرین اخبار

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

ویدیو/ ابطحی: گاهی قوانینی وضع می‌شود که همه می‌دانند قابل‌اجرا نیست

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تبیین نسبت قانون‌گذاری با حقوق...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

کشت شاهدانه صنعتی و شقایق ایرانی با شرایط تحت کنترل مجاز شد

مدیرکل حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر،...

آیا استارلینک موبایل می‌تواند جایگزین اپراتورهای تلفن همراه در آمریکا شود؟

اسپیس‌ایکس (SpaceX) برنامه دارد سرویس استارلینک موبایل (Starlink Mobile)...

ایلان ماسک، زاکربرگ و سم آلتمن؛ میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند

هالیوود دیگر میلیاردرهای فناوری را فقط نابغه‌های نوآور نمی‌بیند....

ماکرون: یک نفتکش را در اقیانوس هند توقیف کردیم

به گزارش خبرآنلاین، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه...

تبلیغات متنی