پنج‌شنبه 10 اردیبهشت 1405

صالحی امیری: قصد داریم تعداد گردشگران ورودی به کشور را به ۱۵ میلیون نفر برسانیم

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: فرصت های فراوانی برای توسعه گردشگری در سواحل شمال و جنوب کشور وجود دارد و طرح هایی برای سرمایه گذاری در این مناطق در حال بررسی است.

سید رضا صالحی امیری در گردهمایی معاونین ستاد و فرماندهان مناطق و پایگاه های نیروی دریایی ارتش، ضمن تاکید بر اهمیت اقتصاد دریامحور، گفت: فرصت های فراوانی برای توسعه گردشگری در سواحل شمال و جنوب کشور وجود دارد و همکاری نیروهای مسلح در آزادسازی بخشی از سواحل برای فعالیت های گردشگری گامی مهم در این زمینه است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ایران قصد دارد تعداد گردشگران ورودی خود را به ۱۵ میلیون نفر برساند، به جذب حدود ۷ میلیون گردشگر در سال گذشته، اشاره کرد و افزود: ظرفیت های اقامتی کشور شامل ۱۸۴۳ مرکز و ۴۵۵ هزار تخت نیز باید دو برابر شود تا به تحقق این هدف برسیم.

صالحی امیری همچنین با اشاره به اینکه کشورهای همسایه از جمله ترکیه، امارات و عربستان سعودی سرمایه گذاری های گسترده ای در حوزه گردشگری انجام داده اند؛ به ظرفیت های گسترده ایران در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: ایران با بیش از یک میلیون اثر تاریخی و میراث فرهنگی، یکی از بزرگ ترین مقاصد گردشگری در جهان به شمار می رود. مناطق تاریخی همچون جیرفت، شوش، شوشتر و فیروزآباد از جمله گنجینه هایی هستند که می توانند نقشی کلیدی در توسعه این صنعت ایفا کنند.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه کمبود زیرساخت های لازم برای جذب گردشگر را یکی از چالش های اصلی این صنعت دانست و بر لزوم سرمایه گذاری های داخلی و خارجی، تسهیلات بانکی و حمایت های قانونی تأکید کرد.

وی همچنین به اهمیت توسعه گردشگری دریایی اشاره کرد و اظهار داشت: کشورهای حاشیه خزر مانند تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان سرمایه گذاری های قابل توجهی در این حوزه انجام داده اند، در حالی که ایران هنوز به طور کامل از این ظرفیت بهره نبرده است.

وزیر میراث فرهنگی بیان کرد: فرصت های فراوانی برای توسعه گردشگری در سواحل شمال و جنوب کشور وجود دارد و طرح هایی برای سرمایه گذاری در این مناطق در حال بررسی است.

 وی همچنین به همکاری نیروهای مسلح در آزادسازی بخشی از سواحل برای فعالیت های گردشگری اشاره کرد و آن را گامی مهم در این زمینه دانست.

صالحی امیری با اشاره به سیاست های ابلاغی رهبر انقلاب در حوزه گردشگری، گفت: این سیاست ها بر سه محور اصلی شامل جذابیت، امنیت و زیرساخت ها تأکید دارند.

وی افزود: با توجه به سرمایه های فرهنگی و طبیعی کشور، صنعت گردشگری می تواند به عنوان موتور محرک اقتصاد ایران عمل کند.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری همچنین بر اهمیت همکاری های بین المللی در حوزه گردشگری تأکید کرد و خاطرنشان کرد: کریدورهای شمالجنوب و مسیرهای ارتباطی با آسیای میانه و قفقاز می توانند به توسعه این صنعت کمک کنند.

وی در پایان بر استفاده از ظرفیت های دیپلماسی برای گسترش مسیرهای ارتباطی و جذب سرمایه های خارجی تأکید کرد.

آخرین اخبار

وزیران خارجه آمریکا و انگلیس درباره تنگه هرمز رایزنی کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت خودرو در آستانه انفجار/ پشت پرده گرانی خودرو چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار خودرو در نخستین روزهای اردیبهشت...

چین: ایالات متحده باید به سرعت محدودیت‌ها و تحریم‌های خود علیه کوبا را لغو کند

طبق گزارش خبرآنلاین، لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه...

تجمع اعتراضی کارگران راه‌آهن و بازنشستگان فولاد در برخی شهرها

آفتاب‌‌نیوز : یک منبع کارگری در راه‌آهن...

قیمت هر شانه تخم مرغ اعلام شد/ تا پایان اردیبهشت قیمت تخم‌مرغ چه تغییری می‌کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید فرزاد طلاکش با بیان...

اوضاع اقتصادی آشفته و لزوم تقویت جامعه مدنی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  اقتصاد...

نتانیاهو به بهانه جلسه مقابله با ناوگان جهانی صمود دادگاه را ترک کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی جلسه رسیدگی...

پری بیوتیک‌ها به تسکین درد آرتروز کمک می‌کنند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

درمان‌های باروری ارتباطی با سرطان ندارند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

گفتگوی مستقیم بیروت و تل‌آویو؛ از بحران مشروعیت حقوقی تا تردید نسبت به خیانت بزرگ

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، شبکه المنار در یادداشت...

نامه رهبر انقلاب به بیت شهید آل‌هاشم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، در...

۷ مدرسه ایرانی در امارات و کویت تعطیل شد

سخنگوی وزارت آموزش وپرورش از تعطیلی هفت مدرسه...

احتمال شنیدن شدن صدای انفجار در دزفول

آفتاب‌‌نیوز : در اطلاعیه فرمانداری ویژه شهرستان...

حمله به گشت انتظامی در شهر زاهدان/ یک نفر شهید و سه نفر مجروح شدند

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان از وقوع...

احتمال شنیده شدن صدای انفجار در آران و بیدگل

آفتاب‌‌نیوز : در راستای پاکسازی و خنثی‌سازی...

علت افزایش قیمت دارو چیست؟

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش روز چهارشنبه از...

بحران بنزین به جان ترامپ افتاد/ قیمت بنزین به بالاترین حد خود در ۴ سال گذشته رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اکونومیست  نوشت: قیمت آتی بنزین...

شهادت ۵ فلسطینی در غزه بر اثر حمله هوایی رژیم صهیونیستی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

واکاوی جنگ اخیر در نشریات علمی بین المللی تا ماه‌های آینده

صمد نژاد ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در...

پیام خروج امارات از اوپک برای جهان و منطقه چیست؟

بر اساس گزارشی از خبرآنلاین، آرش رئیسی‌نژاد، یکی از...

تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خزانه‌داری ایالات متحده شامگاه سه‌شنبه...

تبلیغات متنی