یکشنبه 19 مهر 1405

باغ شهر کوچک صحنه، مقصدی دلپذیر و با آب و هوای مطبوع برای تعطیلات نوروزی

کرمانشاه صحنه، شهری کوچک با آب و هوای دلپذیر است که در فاصله ۵۵ کیلومتری از مرکز استان واقع شده و به خاطر باغ های وسیع و درختان سرسبز آن به باغ شهر کرمانشاه شناخته می شود.

این شهر به عنوان یک منطقه تفریحی با چشمه های نیروبخش و آبشارهای خروشان شناخته می شود و با کوچه باغ های قدیمی که پر از درختان کهنسال هستند، زیبایی خاصی را به نمایش می گذارد.

علاوه بر این، شواهد تاریخی نشان می دهد که این ناحیه از کرمانشاه به دلیل آب و هوای مطلوب و موقعیت جغرافیایی ویژه اش، از هزاران سال پیش، محل زندگی انسان ها بوده است.

سعید بروشان، رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان صحنه، در گفتگو با خبرنگار تأکید کرد که جاذبه های گردشگری این شهرستان بسیار متعددند و یکی از محبوب ترین آن ها سراب دربند است که سالانه پذیرای تعداد زیادی از گردشگران می باشد.

وی بیان داشت: در روزهای عادی سال، این سراب حدود چهار هزار بازدیدکننده دارد، اما در ایام نوروز این تعداد به نزدیک ۱۲ هزار نفر در روز می رسد.

رئیس میراث فرهنگی صحنه اشاره کرد که سراب دربند دارای آبشاری کوچک است که در ارتفاعات پشتی آن، چهار چشمه از زمین می جوشد و در بالادست این چشمه ها، آبشار دیگری وجود دارد که به آبشار خشکه معروف است؛ این مکان بکر و طبیعی دسترسی سختی دارد و جایگاهی نیست که هر کسی بتواند به آن راه یابد.

وی افزود: در سراب دربند، به جز این آبشار کوچک که به صورت رودی از میان درختان کهنسال عبور می کند و به فضایی بهشتی بدل می سازد، یک گوردخمه مادی نیز وجود دارد که به عنوان تنها گوردخمه دو طبقه ای در ایران به شمار می آید.

بروشان همچنین به سراب های سیریجان، سراب دستجرده، گروس، هالان و باغ های سیب در روستای سرتخت، باغ های انگور در روستای کندوله، تپه باستانی یازده هزارساله شیخی آباد و روستای کنگرشاه، که به تازگی سنت پخت حلیم آن به ثبت ملی رسیده، به عنوان دیگر جاذبه های گردشگری شهرستان اشاره کرد.

او ادامه داد: شهر صحنه از دیرباز در متون تاریخی به عنوان محیطی خوش آب و هوا و دلپذیر معرفی شده و بارها در منابع معتبر از این منطقه به عنوان مقصدی برای تفریح یاد شده است؛ جالب توجه است که ناصرالدین شاه نیز از این ناحیه بازدید کرده و دینور، که منطقه ای تاریخی در این شهرستان است، زادگاه شخصیت های برجسته ای در تاریخ ایران به شمار می آید.

به گفته این مقام مسئول، در سراب دربند امکانات اقامتی و خدماتی برای گردشگران مهیا شده و علاوه بر این، به هنگام ایام نوروز نزدیک به ۲۰ غرفه صنایع دستی و دو سیاه چادر نیز برپا خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در سال جاری چندین راهنمای گردشگری در این مجموعه مستقر خواهند شد تا بازدیدکنندگان را با جاذبه های تاریخی و تفریحی بیشتر آشنا کنند.

رئیس میراث فرهنگی صحنه در پایان با اشاره به آمادگی این شهر برای پذیرش گردشگران نوروزی، تصریح کرد: همه دستگاه های عضو ستاد خدمات سفر در این شهرستان برای همکاری در این زمینه حاضرند تا مانند سال های گذشته، میزبانی شایسته ای برای مهمانان نوروزی داشته باشند.

او در مورد ظرفیت های این شهرستان برای اقامت در ایام نوروز تصریح کرد: در حال حاضر، هشت اقامتگاه بوم گردی در شهرستان صحنه فعال اند و برای ایام نوروز یک اقامتگاه دیگر نیز افزوده خواهد شد که در مجموع ظرفیت پذیرش حدود ۵۰۰ نفر را فراهم می آورد.

بروشان ادامه داد: علاوه بر اقامتگاه های بوم گردی، نهادهای مرتبط دیگری نیز از جمله آموزش و پرورش و جمعیت هلال احمر نیز در تلاشند تا ظرفیتی برای اسکان حدود ۱۲۵۰ نفر در ایام نوروز مهیا کنند.

او در پایان گفت: سال گذشته در حدود ۱۳۰ هزار گردشگر به شهرستان صحنه سفر کردند و پیش بینی می شود این آمار در سال جاری به حدود ۲۰۰ هزار نفر برسد.

آخرین اخبار

غذا خوردن در ساعات پایانی شب با افزایش خطر کبد چرب مرتبط است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نتایج...

پول ندارم، درمان نمی‌کنم!

گرانی‌های بی سابقه و...

قیمت سکه امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵/ ربع‌سکه نزدیک به ۹ میلیون تومان عقب رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

گزارش نگران‌کننده از سامسونگ؛ فروش گوشی‌های گلکسی ظاهراً سودی ندارد

سامسونگ به دلیل افزایش شدید قیمت حافظه‌های مورد استفاده...

آمارهایی از آسیب‌پذیری کودکان بعد از طلاقِ والدین‌شان

طلاق به عنوان مسئله اجتماعی، آسیب‌های چندبعدی برای فرزندان...

انفجار در فرودگاه های «جده» و «ملک فهد» در دمام عربستان سعودی

به گزارش خبرآنلاین، رسانه های عربی به نقل از...

بازار لوازم خانگی با گرانی روبه روست، نه گران‌فروشی!/ کمبودی نداریم

نایب‌رئیس اتحادیه لوازم خانگی با اعلام افزایش حدود ۸۰...

موبایل چرا دوباره گران شد؟

به گزارش خبرآنلاین روزنامه همشهری نوشت: محمدرضا...

قابلیت جذاب پیکسل واچ ۵ به نسل قبلی رسید؛ طراحی واچ‌فیس با کمک جمینای

گوگل در حال انتشار به‌روزرسانی جدیدی برای ساعت هوشمند...

چرا ترامپ هم‌زمان مایکروسافت را تنبیه و تقدیر کرد؟

دولت ترامپ در یک روز، مایکروسافت را از برنامه...

توهمات بی پایان؛ ترامپ ادعاهای ضد ایرانی خود را همچنان تکرار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ روز شنبه به وقت...

رئال مادرید ۱ – ویارئال ۰/ از گلزنی دیومانده تا اخراج عجیب و غریب وینیسیوس!

در دیداری از هفته هشتم لالیگا اسپانیا، رئال مادرید...

دلداری لندن به زلنسکی پس از اظهارات تند ترامپ/برنهام: تحریم روسیه را تشدید می‌کنیم

به گزارش خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری انگلیس امروز شنبه با...

دوحه: مهار تنش و گشودن راه برای تلاش‌های دیپلماتیک، اولویت ماست

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر امروز شنبه در...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۵ / گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در نخستین...

مجلات نمایه‌شده SCIE و ESCI در ارزشیابی مقالات دارای اعتبار ISI هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت،...

بازدید وزیر تجارت و صنعت افغانستان از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه ابوحنیفه

پنجمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی ابوحنیفه امروز در شهر کابل...

بازار لوازم خانگی زیر سایه قیمت‌های لحظه‌ای و مشتریان دست به عصا!

نوسان لحظه‌ای قیمت‌ها، افزایش هزینه تامین کالا و کاهش...

تبلیغات متنی