رهبر انصارالله یمن: ایالات متحده به عنوان همکار و حامی اصلی تجاوز به غزه محسوب می شود

به نقل از گزارشات گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصار الله یمن، به تداوم حملات رژیم صهیونیستی در غزه واکنش نشان داده و بیان داشت: دشمن صهیونیستی که به اعمال بی رحمانه اش شهرت دارد، بار دیگر به نابودی نسل ملت فلسطین در نوار غزه ادامه می دهد. این دشمن با نقض توافقات آتش بس و نادیده گرفتن شرایط سخت و دشوار زندگی ساکنان غزه که با محاصره و کمبود مواد غذایی مواجه اند، مانع از ورود کمک ها به این منطقه شده و این وضعیت بیش از دو هفته به طول انجامیده است.

عبدالملک بدر الدین الحوثی در ادامه تصریح کرد: از زمان از سرگیری این کشتار، صدها فلسطینی، به ویژه زنان و کودکان، جان خود را از دست داده اند. به عقیده ما، این جنایات در نوار غزه با همکاری و مشاوره ایالات متحده، که خود به این واقعیت اذعان کرده است، دوباره آغاز شده است.

رهبر انصار الله یمن به بحران شدید حاکم بر نوار غزه اشاره کرده و افزود: وضعیت در اینجا به شدت اسفناک و بی سابقه است؛ مردم غزه تحت فشارهای گرسنگی و کمبود آب زندگی می کنند و تأمین آب سالم برای آن ها به یک چالش جدی تبدیل شده است.

ایشان همچنین بیان داشت: رژیم صهیونیستی در اجرای جنایات وحشیانه و نسل کشی و ایجاد گرسنگی به حمایت و همبستگی ایالات متحده متکی است. پشتیبانی گسترده آمریکا از این رژیم به همراه سستی و انفعال کشورهای عربی، باعث شده تا دشمن با جسارت و بی پروا به اقدامات جنایتکارانه اش ادامه دهد.

رهبر انصار الله افزود: برای رژیم صهیونیستی هیچ خط قرمزی وجود ندارد و این دشمن بدون هیچ نگرانی به کشتارهای فجیع و نابودی ادامه می دهد.

وی با تأکید بر موضع غیر فعال کشورهای عربی خاطر نشان کرد: این دشمن به خوبی می داند که هیچ واکنش جدی حتی در حداقل های ممکن از سوی کشورهای عربی به عمل نخواهد آمد و تأسف بارتر این است که برخی از رژیم های عربی خود به تشویق این رژیم برای ادامه تجاوز به غزه کمک می کنند. این شرایط نه تنها خطرناک است، بلکه جسارت بیشتری به صهیونیست ها می دهد. سستی و انفعال کشورهای عربی تأثیر عمیقی بر مواضع امت اسلامی دارد و اگر آن ها به شکل جدی اقدام کنند، سایر کشورهای مسلمان نیز آماده حمایت خواهند بود. در این میان، اگر برخی کشورها موضع قاطع تری در حمایت از فلسطین اتخاذ کنند، رژیم های عربی به سرعت موضع منفی اتخاذ خواهند کرد.

عبدالملک بدر الدین تأکید کرد که با وجود وجود ضمانت ها و تعهدات، نقض توافقات از سوی دشمن صهیونیستی و از سرگیری نسل کشی به وضوح مشاهده می شود و تصریح کرد: ایالات متحده و اسرائیل مانند دو روی یک سکه هستند و سوابق جنایات آن ها در سطح جهانی در خور توجه است.

رهبر انصار الله یمن در ادامه بر این نکته تأکید کرد که ملت هایی که از حمایت مؤثر به ملت فلسطین ناتوان اند، می توانند از لحاظ اقتصادی با تحریم کالاهای آمریکایی و اسرائیلی وارد عمل شوند. با توجه به وضعیت ملت های حاشیه خلیج فارس، مصر و سایر کشورهای عربی، آنها به اندازه کافی فرصت دارند تا تحریم وسیع اجناس آمریکایی و اسرائیلی را به اجرا درآورند، زیرا افزایش فشارهای اقتصادی بر آمریکا تأثیرات شگرفی خواهد داشت.

رهبر انصار الله ضمن تأکید بر ضرورت ایجاد فشار به آمریکا به عنوان حامی اصلی تجاوز به غزه، خاطرنشان کرد که این کشور نقش بسیار مهمی در این جنگ ایفا می کند. همچنین، درباره تحریم کالاهای دیگر غیر از محصولات آمریکایی و اسرائیلی نیز نکات ارزشمندی وجود دارد.

وی اشاره کرد: در بسیاری از کشورها، فعالان رسانه ای و شبکه های اجتماعی فرصت های مهمی برای حمایت از ملت فلسطین دارند و تلاش برای جلب توجه افکار عمومی جهانی به این قضیه ضروری است. بنابراین، بر فعالان آزادی خواه در سطح جهانی واجب است که با روش های گوناگون به حمایت از ملت فلسطین بپردازند. برگزاری تظاهرات و فعالیت های دانشگاهی در سطوح جهانی باید از سرگرفته شود و تمام افراد باید به بهترین نحو به مسئولیت های انسانی و اخلاقی خود عمل کنند.

رهبر انصار الله یمن به بی تفاوتی برخی کشورها و گروه ها در مقابل فجایع و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره داشت و گفت: نادیده گیری و نظاره گری نسبت به نسل کشی در غزه واقعاً مایه شرم و ننگ برای بشریت است. هیچ کس نمی تواند از پیامدهای تماشای این نسل کشی و عواقب آن در دنیا و آخرت در امان بماند.

وی بر حمایت قاطع ملت یمن از آرمان فلسطین و نوار غزه تأکید کرد و گفت: ملت عزیز ما با تجمع میلیونی خود در روز گذشته، موضع میهن پرستانه اش را در حمایت از ملت فلسطین به روشنی نشان داد.

رهبر انصار الله تصریح کرد: ما مجدداً تأکید می کنیم که حملات و تشدید تنش ها را به بالاترین سطح ادامه خواهیم داد و تمام توان خود را در مقابله با دشمن اسرائیلی به کار خواهیم گرفت. در برابر هرگونه تجاوز آمریکایی به کشورمان، به دلیل موضع مان در برابر دشمن صهیونیستی ایستادگی خواهیم کرد و به ملت فلسطین می گوییم: شما تنها نیستید، خداوند با شماست و ما نیز در کنار شما خواهیم بود، درد و رنج شما را درد و رنج خود می دانیم و از غم شما غمگین هستیم و هرچه در قوا داریم به شما یاری خواهیم رساند.

رهبر انصار الله یمن خاطرنشان کرد: اگر دشمن اسرائیلی قادر بود که آرمان فلسطین را نابود سازد، بی تردید جنایاتش را به دیگر کشورهای منطقه نیز تسری می داد و لحظه ای از این امر تردید نمی کرد.

وی به آن دسته از افرادی که به توافقات عادی سازی خوش بین هستند هشدار داد که دشمن اسرائیلی هیچ ارزشی برای توافقات با کشورهای عربی قائل نیست، حتی اگر این توافقات تحت ضمانت ایالات متحده باشند.
این رژیم بی پروا در تلاش است تا بر حماس فشاری وارد کند تا تبادل اسرا ادامه یابد، بدون اینکه به مرحله دوم توافق وارد شود و علاوه بر این، از تعهدات مرحله دوم برای پایان دادن به تجاوز به غزه فرار کند. رژیم صهیونیستی می خواهد موضوع اسرا، که اهرم فشار و برگ برنده حماس است، را از آن جدا کند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا