پنج‌شنبه 23 مهر 1405

حادثه در بندر شهید رجایی ریشه ای خارجی نداشت

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام نمود: بر اساس گزارش هیات اعزامی این کمیسیون به بندر شهید رجایی، مشخص شد که حادثه اخیر در این بندر منشاء خارجی ندارد. با این حال، در این واقعه، قصور و کوتاهی، بی توجهی و عدم رعایت اصول ایمنی نقش داشته اند که نیاز به بررسی های دقیق تر و کارشناسی مفصل را طلب می کند.

ابراهیم رضایی در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: این نشست با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد و آقای عجم، رئیس کمیته امنیت، و خانم فلاحی، عضو کمیسیون که به بندر شهید رجایی رفته بودند، گزارشی از این حادثه و گفتگوها و نشست های خود با مقامات امنیتی و انتظامی ارائه کردند.

وی افزود: با توجه به گزارش ارائه شده، حادثه های رخ داده در بندر شهید رجایی منشاء خارجی ندارند. اما باید تاکید کرد که در این مورد قصور و خطا، بی احتیاطی و نادیده گرفتن نکات ایمنی وجود داشته که نیاز به تحقیقات علمی و دقیق تری دارد.

رضایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نمی توان به صورت قطعی درباره علل و عوامل و زوایای مختلف این حادثه اظهار نظر کرد و لازم است تا نتایج بررسی ها کامل شود.

وی همچنین بیان کرد: نکته ای که اعضای کمیسیون بر روی آن تاکید داشتند، لزوم انجام یک تحقیق دقیق و بدون مسامحه و تساهل در خصوص حادثه بندر شهید رجایی است و باید برخورد قانونی و محکم با عوامل این حادثه صورت گیرد.

وی همچنین به بررسی لایحه اصلاح قانون مربوط به نحوه استفاده از خانه های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: مواد ۱ تا ۶ این لایحه پس از انجام اصلاحات لازم به تصویب رسید. یکی از تغییرات این بود که عنوان این قانون به “قانون نحوه استفاده از خانه های سازمانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران” تغییر یافت. در این نشست مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و مرکز پژوهش های مجلس نیز حضور داشتند.

آخرین اخبار

اعتراف سرمربی بعد از برد پرگل؛ نباید این دو نفر را تعویض می‌کردم!

لیورپول در دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل لاسک اتریش...

اپل با هوم‌ویو به جنگ اکو شو می‌رود؛ قیمت احتمالی ۳۵۰ دلار

اپل ظاهراً قصد دارد به‌زودی از هاب خانه هوشمند...

ویدیو/ خاطره اشرفی‌اصفهانی از ماجرای مستاجری چهارمین شهید محراب

محمد اشرفی‌اصفهانی، فرزند چهارمین شهید محراب در سالگرد شهادت...

حمله به ایران پیش یا پس از انتخابات آمریکا؟ / ترامپ در دوراهی جنگ و دیپلماسی

به گزارش خبرآنلاین،  در پی اعزام نیروهای جدید به...

چالش‌های تحصیل دانش‌آموزان نابینا؛ چرا کتاب صوتی جایگزین خوبی برای بریل نیست؟

چالش دسترسی دانش‌آموزان نابینا به کتاب‌های درسی در دوره...

چهار موضوع اصلی بشر در چین به روایت سید محمد خاتمی/ رئیس دولت اصلاحات چگونه از رئیس‌جمهور چین یاد کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهوری پیشین درباره اوضاع...

پس از ۹ سال انتظار؛ رودستر جدید تسلا بالاخره رونمایی می‌شود

شرکت تسلا سرانجام تاریخ رونمایی از خودروی رودستر نسل...

چرا گاهی نام‌ها را به یاد نمی‌آوریم؟

فراموش کردن نام افراد، محل گذاشتن وسایل یا موضوعی...

جهش ۲۴ دلاری نفت سنگین ایران

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت خام سنگین ایران در سپتامبر۲۰۲۶...

حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض

به گزارش خبرآنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن...

قیمت سکه امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه به کانال ۲۶۸ میلیون تومان نزدیک شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

فرود اضطراری پرواز تهران-استانبول در تبریز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر: ...

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران جایزه سازمان جهانی بهداشت را دریافت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم...

تبلیغات متنی