زبان ایستادگی، زبانی فرامرزی است

در نشست رئیس سازمان سینمایی با مهمانان بین‌المللی جشنواره فیلم مقاومت به بحث و تبادل نظر پرداخته شد:

به نقل از روابط عمومی هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، طبق گزارشی از ایلنا، در این نشست بر اهمیت جهانی زبان مقاومت در سینما و وظیفه هنرمندان در نشان دادن مظلومیت انسان‌ها تاکید گردید.

فریدزاده در این گردهمایی، از حضور مهمانان بین‌المللی در ایران ابراز خوشحالی کرد و افزود: «تنوع فرهنگ‌ها و زبان‌ها در این جمع نشان‌دهنده این است که موضوع مقاومت دیگر به جغرافیایی خاص محدود نمی‌شود و به یک چالش جهانی و انسانی تبدیل شده است.»

وی همچنین به فجایع انسانی اخیر، بخصوص کشتار بی‌رحمانه کودکان در نقاط مختلف دنیا اشاره کرده و توضیح داد: «زبان مقاومت نیازی به ترجمه ندارد. خود تصویر به اندازه کافی گویاست. امروزه، مقاومت به زبان مشترک انسان‌های آزاده‌ای تبدیل شده که در برابر ظلم و جنایت علیه بشریت ایستاده‌اند.»

فریدزاده بر اهمیت نقش هنرمندان و سینماگران در انتقال این پیام جهانی تأکید کرده و اعلام کرد: وظیفه شما به عنوان فیلمسازان بسیار حیاتی و پرمسئولیت است. شما می‌توانید صدای مظلومان شده و پیام مقاومت را به گوش جهانیان برسانید.

در این نشست، زیبایی‌نژاد، مدیرکل فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز حضور داشت و مهمانان بین‌المللی با ابراز رضایت از فضای همدلی و نگرانی‌های مشترک در زمینه انسان‌دوستی، از فرصت‌های فراهم شده برای تبادل تجربیات فرهنگی و هنری در جشنواره فیلم مقاومت قدردانی کردند.

این نشست با گفتگوهای دوستانه و تبادل نظرات میان فیلمسازان داخلی و خارجی ادامه پیدا کرد و بر اهمیت گسترش دیپلماسی فرهنگی از طریق سینما تاکید شد.

جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به عنوان یکی از رویدادهای فرهنگی برجسته کشور، در سال جاری نیز با نمایش آثاری از نقاط مختلف جهان، تمرکز خود را بر مفاهیم عدالت‌طلبی، مبارزه با ظلم و همبستگی انسانی قرار داده است.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به برنامه‌ریزی جلسات آینده با مسئولان جشنواره مقاومت اعلام کرد: قرار است جلسه‌ای مشترک برگزار شود تا ظرفیت‌های مختلف برای شکوفایی سینمای مقاومت بررسی شود. حمایت از این حوزه قطعی است و ان‌شاءالله اقدامات عملیاتی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

فریدزاده همچنین تأکید کرد که از گذشته در سازمان سینمایی، آیین‌نامه‌ای برای سرگروه‌های اکران فیلم‌های فرهنگی تهیه شده که سهم ویژه‌ای برای آثار مقاومتی در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه تصریح کرد که این آثار نیازمند حمایت رسانه‌ای حرفه‌ای و جدی هستند و رسانه‌ها، صداوسیما و خبرنگاران باید در اطلاع‌رسانی صحیح و مؤثر به این چشم‌انداز کمک کنند.

رئیس سازمان سینمایی بر لزوم تربیت و آموزش در زمینه مقاومت تأکید کرده و افزود: «ارزش‌های مقاومت می‌بایست در ساحت‌های آموزشی، عملی و تولیدی سینما به‌طور مؤثر جاری شود. انجمن سینمای جوانان و دیگر نهادها می‌توانند در تربیت نسل جدیدی از فیلمسازان با رویکرد مقاومت نقش بسزایی ایفا کنند.»

رائد فریدزاده به نقش محوری جشنواره مقاومت در تثبیت و ترویج ارزش‌ها اشاره کرد و گفت: از گذشته، در سازمان سینمایی برای سرگروه‌های اکران فیلم‌های فرهنگی، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که در آن آثار مقاومتی مورد توجه ویژه قرار گرفته‌اند.

لازم به ذکر است که هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت از ۲۷ اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا ۲ خرداد ۱۴۰۴ در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه خواهد یافت.



/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا