چهارشنبه 22 مهر 1405

سرنوشت تلاش‌های النصری‌ها چه خواهد بود؟ / آیا رونالدو به ماندن ادامه می‌دهد؟

“`html

لیگ حرفه‌ای فوتبال عربستان در حالی به پایان رسید که تیم النصر با کریستیانو رونالدو موفق شد با کسب ۶۸ امتیاز، در رده سوم جدول قرار گیرد.

رونالدو که در حال سپری کردن سومین فصل خود با النصر است، هرچند دو بار عنوان آقای گلی را کسب کرده، اما هنوز نتوانسته است موفقیتی در کسب جام قهرمانی با این باشگاه به دست آورد.

النصر فصل گذشته را بدون هیچ عنوانی به اتمام رساند و حتی نتوانست سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند، که این موضوع منجر به انتشار شایعاتی در مورد احتمال جدایی این ستاره شد.

پس از بروز شایعات مربوط به جدایی رونالدو، باشگاه النصر تمام تلاش خود را به کار گرفت تا این فوق ستاره دنیای فوتبال را به امضای قرارداد جدید وادار کند.

خبر مرتبط

نخستین مدال طلای تاریخ پارا موی‌تای ایران

در چهارمین روز از رقابت‌های جهانی موی‌تای، متین پناغی نخستین مدال طلای تاریخ پارا موی‌تای ایران را به دست آورد.

منابع خبری از عربستان نشان می‌دهند که تلاش‌های صورت‌گرفته از سوی باشگاه النصر نتیجه‌بخش بوده و رونالدو نظر خود را تغییر داده و به همکاری با این تیم عربستانی ادامه خواهد داد.

روزنامه الریاضیه عربستان در گزارشی که امروز منتشر کرده، بیان کرده است که رونالدو تصمیم خود را بر ادامه همکاری با تیم النصر گرفته است.

با این حال، هنوز جزئیات مربوط به مدت زمان قرارداد جدید و شرایط آن مشخص نشده است.

در حالی که روزنامه الریاضیه خبر از تمدید قرارداد رونالدو با النصر داده است، المیدان عربستان در خبری جنجالی اعلام کرده که انتقال کریستیانو رونالدو به الهلال در مراحل پایانی قرار دارد و به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این روزنامه همچنین گزارش کرده که رونالدو تمایل دارد در جام جهانی باشگاه‌ها با پیراهن الهلال به میدان برود؛ جایی که در اولین بازی باید با تیم سابقش، رئال مادرید، در مرحله گروهی رقابت کند.

اکنون باید منتظر ماند و دید که در روزهای آینده چه تحولی رخ خواهد داد؛ آیا رونالدو قرارداد خود را با النصر تمدید می‌کند یا vestido azul به باشگاه الهلال خواهد پیوست.

“`

آخرین اخبار

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

خوردن خوراکی در اواخر شب برای کبد خطرناک است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

ویدیو/ ابطحی: گاهی قوانینی وضع می‌شود که همه می‌دانند قابل‌اجرا نیست

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تبیین نسبت قانون‌گذاری با حقوق...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

اورژانس تهران: قطع سامانه تلفنی ۱۱۵؛ شماره‌های جایگزین اعلام شدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

کشت شاهدانه صنعتی و شقایق ایرانی با شرایط تحت کنترل مجاز شد

مدیرکل حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر،...

تبلیغات متنی