متوقف کردن تخصیص آرد به نانوایی‌های گرانفروش/ اعطای سهمیه این نانوایی‌ها به سایر نانوایی‌ها

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران اعلام کرد که سهمیه آرد نانوایانی که به قیمت‌زنی غیرمنصفانه و کم‌فروشی روی آورده‌اند، قطع و به نانوایی‌های دیگر اختصاص خواهد یافت.

، معصومه رضایی با اشاره به مشکلات ناشی از گران‌فروشی در برخی نانوایی‌های استان تهران، اظهار داشت: علی‌رغم اصلاح قیمت‌ها، هنوز تعدادی از نانوایان به گران‌فروشی ادامه می‌دهند.

او توضیح داد که برخی نانوایان با دستکاری در قیمت‌ها و شمار اندک دیگری با کاهش وزن چانه نان، تخلف کرده‌اند.

رضایی تصریح کرد: قیمت‌های تعیین‌شده با مشارکت بخش خصوصی مورد بررسی و اصلاح قرار گرفته و ما ملزم به افزایش نظارت‌ها هستیم تا بتوانیم فضایی که در آن تخلف رایج است را مسدود کنیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران اضافه کرد: بر اساس تصمیم کارگروه آرد و نان، سهمیه آرد نانوایان متخلف بنا به نوع تخلف‌شان ممکن است به‌طور موقت یا دائم قطع شود؛ این اقدامات به‌منظور این است که اگر نانوا به تخلف خود ادامه دهد، دیگر نیازی به ادامه فعالیت او نخواهد بود.

وی افزود: نانوایی که به گران‌فروشی اصرار ورزد، از مزایای آرد دولتی محروم خواهد شد و سهمیه‌اش به نانوایی‌های نزدیک منتقل خواهد گردید.

رضایی که در خلال یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، بیان کرد: تا به الآن سهمیه آرد ۱۱ نانوایی به دلیل تخلف قطع شده است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا