سه‌شنبه 16 تیر 1405

خوشامدگویی هیئت تجاری عراقی به کالاهای شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری لرستان

لرستان رئیس پارک علم و فناوری لرستان اظهار داشت: هیئت تجاری کشور عراق از محصولات مرتبط با شرکت های دانش بنیان فعال در پارک علم و فناوری، به ویژه در حوزه انرژی های تجدیدپذیر، استقبال کرده اند.

امین طاهری گراوند در حاشیه چهارمین نمایشگاه معرفی توانمندی های صادراتی لرستان، در مصاحبه ای با گفت: خروجی های دانشگاه ها و افراد نوآور که قادر به ایجاد شغل برای خود و دیگران هستند، مورد حمایت و جذب در پارک ها قرار می گیرند.

وی ادامه داد: یک رویداد ملی در حال برگزاری است که در آن بالغ بر ۴۰۰ فرد نوآور ثبت نام کرده اند و پیش بینی می شود ۱۰۰ واحد فناور از میان آن ها به مجموعه پارک علم و فناوری بپیوندند. ما در این زمینه کمک خواهیم کرد تا این افراد به سمت نمونه سازی و سپس تجاری سازی هدایت شوند.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان افزود: مراحل برندسازی و تشکیل تیم برای این افراد اجرایی خواهد شد تا بتوانند در رقابت های بازار حضور یابند و جایگاه لازم را کسب کنند.

طاهری گراوند همچنین با اشاره به اهمیت توسعه صادرات در کشور، گفت که چهارمین نمایشگاه توانمندسازی صادراتی لرستان با مشارکت دو کشور تاجیکستان و عراق در همین راستا برگزار شده و هیئت های خارجی تاکنون از پارک علم و فناوری بازدید کرده و با قابلیت های شرکت ها آشنا شدند. مذاکرات رو در رو برای فروش محصولات نیز برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: در زمینه تجاری سازی با کشور ارمنستان قراردادی در حوزه صنایع خلاق در حال نهایی شدن است که طی آن تولیدات شرکت های پارک علم و فناوری لرستان به معرض نمایش گذاشته خواهد شد.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان تصریح کرد: اقتصاد دیجیتال، با توجه به پتانسیل های شرکت ها، می تواند به آسانی روند تجارت را تسهیل کند. هدف ما این است که شرکت های دانش بنیان استان در رویدادها و نمایشگاه ها شرکت کنند و بخشی از بازار داخلی و خارجی را در دست بگیرند. در زمینه انرژی های تجدیدپذیر، به ویژه انرژی خورشیدی، هیئت عراقی استقبال خوبی نشان داد و در صورت توافق نهایی مذاکرات رو در رو، تفاهم نامه هایی در حوزه نیروگاه های خورشیدی امضا خواهیم کرد.

آخرین اخبار

کشفی جدید، راه را برای رایانه‌های کوانتومی در حد و اندازهٔ یک سکه هموار کرده است

به‌مدت دهه‌ها، مگنون‌ها پتانسیل عظیمی برای فناوری‌های کوانتومی از...

کلوب| مدیران پرسپولیس از تارتار، یحیی می‌سازند یا هاشمیان؟

 مهدی تارتار سالها در تیم‌های مختلف مربیگری کرده و...

تعطیلی دیالی به دلیل مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از...

رهبر شهید انقلاب چند فرزند داشتند؟

خبرآنلاین - زندگی مشترک آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای و...

خبر مهم برای سرپرستان خانوار / اعتبار کالابرگ تیرماه تا چه زمانی قابل استفاده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یعقوب اندایش معاون رفاه و...

فیدان: روابط اردوغان و ترامپ می‌تواند به کاهش تنش‌ها در ناتو کمک کند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه روز دوشنبه گزارش داد...

فولاد به پرسپولیس پاسخ منفی داد؛ این دو بازیکن قابل فروش نیستند

باشگاه فولاد خوزستان در شرایطی که فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود...

پیش‌بینی جدید از بازار مسکن / قیمت مسکن در ماه‌های آینده به کدام سمت می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک، با اشاره...

چین آزمایش یک موشک استراتژیک را در آب‌های اقیانوس آرام انجام داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وانگ شومینگ، سخنگوی نیروی دریایی...

بزرگ‌ترین کارخانه عمر دوم باتری خودروهای برقی افتتاح شد؛ انقلابی در ذخیره‌سازی انرژی

با افزایش تعداد خودروهای برقی، میلیون‌ها باتری در سال‌های...

پایان پاکسازی فضای بیرونی مصلی در شب گذشته

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از پایان عملیات...

حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ ۲ نفر به شهادت رسیدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

میراث فکری رهبر شهید برای اقتدار علمی کشور/ مرور مهمترین کلیدواژه‌ها

خبرگزاری مهر – گروه دانشگاه و فناوری؛ رهبر شهید...

آغاز مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم تشییع پیکر مطهر مجاهد...

میراث فکری رهبر شهید درباره «خانواده و نقش زن و مرد»

برابری حقوق زن و مرد و عدالت جنسیتی همواره...

تبلیغات متنی