اخطار جدی در خصوص رشد خودکشی در میان دانشجویان و کارمندان

دبیر علمی کنگره پیشگیری از خودکشی از افزایش معنی‌دار آمار خودکشی در میان دانش‌آموزان، دانشجویان و کارگران خبر داد و هشدار داد که این مشکل به‌خصوص در بین جوانان ۱۵ تا ۳۰ سال به شدت رو به افزایش است. وی بر لزوم هم‌افزایی نهادهای مختلف در راستای پیشگیری از این بحران تاکید کرد.
فارس در خبری نوشت: دکتر سید کاظم ملکوتی، دبیر علمی این کنگره، با تاکید بر ضرورت همکاری نهادها برای جلوگیری از خودکشی بیان کرد: بدون حمایت و تعامل نهادهای مختلف، از جمله وزارت بهداشت، امکان پیشگیری از خودکشی وجود نخواهد داشت.

فارس همچنین نوشت: وی به رشد آمار اقدام به خودکشی در محیط‌های جمعی نظیر دانش‌آموزی، دانشجویی و کارگری اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که این معضل به‌ویژه در میان گروه سنی ۱۵ تا ۳۰ سال به طور فزاینده‌ای دیده می‌شود.

دکتر آذرخش مکری، روانپزشک و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در ادامه این نکته را مطرح کرد که هر ساله حدود ۸۰۰ هزار نفر در سطح جهانی به علت خودکشی جان خود را از دست می‌دهند و ۲۰ برابر این تعداد نیز اقدام به خودکشی می‌کنند. او همچنین تاکید نمود که خودکشی ناشی از پیچیدگی‌های روانی مختلف است و عوامل متعددی از جمله افسردگی، اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی می‌توانند در ایجاد آن تأثیرگذار باشند.

این روانپزشک هشدار داد که در ۶۰ درصد مواردی که خودکشی به مرگ منجر می‌شود، هیچ سابقه قبلی از اقدام به خودکشی ثبت نشده است و باید حتی صحبت‌های شوخی در مورد خودکشی را به شکل جدی مورد توجه قرار داد.

۲۳۳۲۱۷

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا