یکشنبه 19 مهر 1405

اخبار سیاسی دوم فروردین؛ تشکر وزیر کشور از رهبری/راهپیمایی برای حمایت از مردم غزه

«حمایت از مردم غزه»، «سال جهش تولید با مشارکت مردم» و «انتخابات مجلس شورای اسلامی» از موضوعات مهم خبری دوم فروردین ۱۴۰۳ حوزه سیاست بود که می‌توانید در گزارش زیر مشروح آنها را بخوانید.

انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز ۱۱ اسفند با مشارکت ۲۵ میلیون نفر از مردم کشورمان برگزار شد، البته پرونده انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۲ بازماند و این انتخابات در برخی حوزه‌ها به مرحله دوم کشیده شد.

بنابراین مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی در روز ۲۱ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

بر اساس قانون کسانی که در مرحله اول انتخابات رای نداده باشند، در مرحله دوم می‌توانند رای دهند. کسانی که در مرحله اول رای داده‌اند فقط در همان حوزه انتخابیه می‌توانند رای دهند.

مرور اجمالی انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ را می توانید در این لینک بخوانید.

وزیر کشور هم در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب، از ابراز رضایت ایشان در خصوص امنیت مراسم ۲۲ بهمن و انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ تشکر کرد.

در بخشی از متن نامه احمد وحیدی آمده است: «وزارت کشور با نصب العین قراردادن راهبرد ترسیمی حضرتعالی درباره انتخابات مبتنی بر چهار مولفه رقابت، مشارکت، سلامت و امنیت، برای برگزاری هرچه باشکوهتر انتخابات با وجود وظایف و تکالیف در قانون جدید، تمام ظرفیت خود را در ستاد انتخابات کشور، شورای امنیت و همچنین ستادهای انتخابات استان‌ها و شوراهای تامین به کار گرفت و امروز خرسندیم که این تلاش‌ها مورد رضایت حضرتعالی قرار گرفته است.»

همچنین صاحب اثری که در محل پیام نوروزی رهبر انقلاب نصب بود، درباره حس و حالش با دیدن اثرش در سخنرانی رهبر انقلاب گفت: زمانی که تصویر قابم را کنار ایشان دیدم، بسیار خوشحال شدم و خستگی ۷۰ سال کارم از بین رفت.

وی با تاکید بر این‌که «هنر زبان پویا است و در این راستا می‌توان از آن به بهترین نحو و خصوصاً در مسیر هنر ملی و ایرانی‌مان استفاده کنیم»، گفت: این اثر با تکنیک آبرنگ و ابعاد آن ۵۵ در ۷۵ بوده و قسمت نوشته آن نگارگری سنتی و پایین تابلو به سبک رئال است در واقع ترکیبی از رئال و سنت است. اینکه رهبر معظم انقلاب به فرهنگ و هنر علاقه‌مند هستند نکته‌ای قابل توجه است و در این راستا شاهدیم که به هنرمندان توجه زیادی دارند و امید است در این مسیر توسعه پیدا کنیم.

****

امروز همچنین فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب غرب در جمع کارکنان وظیفه این منطقه پدافندی ضمن تبریک سال نو گفت: رشد و ارتقای معنوی و مهارتی سربازان جوان، شاه کلید پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف است.

فرمانده منطقه پدافندهوایی شمال هم به بیان فعالیت‌ها و موفقیت‌های شاخص منطقه پدافندهوایی شمال در سال گذشته پرداخت و با اشاره به اهداف و مأموریت این منطقه پدافندی گفت: ایجاد آسمان امن و نفوذ ناپذیر، مأموریت اصلی پدافند هوایی است.

****

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با صدور پیامی ضمن تبریک سال نو، از اقدامات موثر اعضای شوراهای ائتلاف سراسر کشور در سال گذشته تقدیر و بر لزوم توجه مضاعف به بیانات رهبر معظم انقلاب توسط نیروهای انقلابی و نمایندگان مجلس دوازدهم تاکید کرد.

در بخشی از پیام غلامعلی حداد عادل  که امروز منتشر شد، آمده است: «برادران گرامی ، خواهران ارجمند. اعضای محترم شوراهای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در سراسر کشور. فرارسیدن نوروز و حلول سال نو را که با ماه مبارک رمضان و بهارطبیعت مقارن شده است به حضور یکایک شما تبریک می گوید و برای ملت ایران در سال جدید از درگاه خداوند کریم سعادتمندی و بهروزی مسئلت می کند.

با توجه به نامگذاری سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» حمیدرضا ترقی از فعالان سیاسی درباره راهکارهای تحقق شعار این شعار اظهار کرد: سازوکار مشارکت مردم در جهش تولید باید در نظر گرفته شده و راه آن توسط دولت هموار شود. یکی از راهکارهای تحقق شعار سال این است که بخش‌های تولیدی عمدتا در اختیار مردم قرار گیرند و مدیریت آن‌ها به مردم واگذار شود تا از اقتصاد دولتی فاصله گرفته و با ایجاد انگیزه، ابتکار و نوآوری بیشتر، از ظرفیت عظیم مردمی استفاده شود. برای دستیابی به این هدف باید اصل ۴۴ قانون اساسی به درستی اجرا شود.

در همین ارتباط جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه کشور، با بیان این‌که «باید در بحث تنظیم مقررات ورود جدی داشت»، اظهار کرد: هنوز برای تنظیم مقررات در حوزه‌هایی همچون برق، آب، نفت، گاز و امور بیمه‌ای ورودی نداشته که لازم است نهادهای تنظیم‌گر وارد عمل شوند علاوه بر این باید موانع مولد سازی از بین رفته و تلاش شود مولد سازی با سرعت و جدیت بیشتری جلو رود.

در یادداشتی با عنوان «چگونگی مشارکت مردم در تولید و اقتصاد» هم  علی خضریان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «باید ساخت و بنای اقتصادی به گونه‌ای باشد که بتوان از مشارکت مردم استفاده کرد»، گفت: مشارکت مردم در تولید نیازمند الگویی عملیاتی، قابل فهم و اعتماد بخش است.

****

در تداوم حمایت از مردم غزه، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه نوشت: امسال در حالی غزه مقاوم، این باریکه عزت و اقتدار، شهادت و شرافت؛ به استقبال ماه بندگی، بهار قرآن، ماه مبارک رمضان الکریم رفت که مردم عادی آن، اعم از زنان، کودکان بی‌پناه و بی‌گناه آن ماه‌هاست که زیر سخت‌ترین شکنجه‌های زجرآور و جنایات وحشیانه و دیوانه‌وار رژیم فاسد، جعلی، سفاک و کودک‌کش صهیونیستی در سرزمین مادری خود، آواره و بی‌خانمان شده و زیر ظالمانه‌ترین ستم‌ها و جورهای تاریخ بشریت، روزهای سختی را سپری می‌کنند.

آخرین اخبار

کرملین: احتمال تماس تلفنی اعلام‌نشده بین پوتین و ترامپ وجود دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور...

کمبود متخصص و پوشش ناکافی بیمه؛ دو مانع درمان اختلالات خواب در ایران

نتایج یک مطالعه منتشرشده در «Journal of Clinical Sleep...

غذا خوردن در ساعات پایانی شب با افزایش خطر کبد چرب مرتبط است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نتایج...

پول ندارم، درمان نمی‌کنم!

گرانی‌های بی سابقه و...

قیمت سکه امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۵/ ربع‌سکه نزدیک به ۹ میلیون تومان عقب رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

گزارش نگران‌کننده از سامسونگ؛ فروش گوشی‌های گلکسی ظاهراً سودی ندارد

سامسونگ به دلیل افزایش شدید قیمت حافظه‌های مورد استفاده...

آمارهایی از آسیب‌پذیری کودکان بعد از طلاقِ والدین‌شان

طلاق به عنوان مسئله اجتماعی، آسیب‌های چندبعدی برای فرزندان...

انفجار در فرودگاه های «جده» و «ملک فهد» در دمام عربستان سعودی

به گزارش خبرآنلاین، رسانه های عربی به نقل از...

بازار لوازم خانگی با گرانی روبه روست، نه گران‌فروشی!/ کمبودی نداریم

نایب‌رئیس اتحادیه لوازم خانگی با اعلام افزایش حدود ۸۰...

موبایل چرا دوباره گران شد؟

به گزارش خبرآنلاین روزنامه همشهری نوشت: محمدرضا...

قابلیت جذاب پیکسل واچ ۵ به نسل قبلی رسید؛ طراحی واچ‌فیس با کمک جمینای

گوگل در حال انتشار به‌روزرسانی جدیدی برای ساعت هوشمند...

چرا ترامپ هم‌زمان مایکروسافت را تنبیه و تقدیر کرد؟

دولت ترامپ در یک روز، مایکروسافت را از برنامه...

توهمات بی پایان؛ ترامپ ادعاهای ضد ایرانی خود را همچنان تکرار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ روز شنبه به وقت...

رئال مادرید ۱ – ویارئال ۰/ از گلزنی دیومانده تا اخراج عجیب و غریب وینیسیوس!

در دیداری از هفته هشتم لالیگا اسپانیا، رئال مادرید...

دلداری لندن به زلنسکی پس از اظهارات تند ترامپ/برنهام: تحریم روسیه را تشدید می‌کنیم

به گزارش خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری انگلیس امروز شنبه با...

دوحه: مهار تنش و گشودن راه برای تلاش‌های دیپلماتیک، اولویت ماست

به گزارش خبرآنلاین، وزارت خارجه قطر امروز شنبه در...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۵ / گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در نخستین...

تبلیغات متنی