«الکلاسیکو» سیامک انصاری قرار است رویدادی ویژه باشد

برنامه ای به نام الکلاسیکو به روایت تسلا با مدیریت سیامک انصاری عرضه شده است. بر اساس اطلاعات موجود، این برنامه شامل حضور برترین بازیکنانی است که در رویدادهای مافیا شرکت داشته اند. هرچند نام این بازیکنان ذکر نشده، اما آنها به همراه چهره های جدید در این برنامه شرکت خواهند کرد و به پیشبرد آن کمک خواهند کرد.
نکته جالب این است که برای نخستین بار مجید واشقانی به عنوان یکی از طراحان این بازی در نظر گرفته شده است. او که پیش از این در چندین فصل از برنامه های مافیا فعالیت کرده، اکنون به همراه حمیده نهان به عنوان طراح فعالیت دارد.
همچنین برنامه رینگو که به کارگردانی سعید پاک و ارائه مجید واشقانی در حال پخش است، یک مسابقه استندآپ کمدی با حضور داورانی چون واله داودنژاد، محمدرضا هدایتی و محمد نادری را شامل می شود.
کارگردانی مهدی دانایی مقدم یکی دیگر از ویژگی های جدید این برنامه است که برای اولین بار انجام می شود.
مهدی دانایی پیش تر به عنوان بازیگر در فیلم های مشهور مانند گشت ارشاد، سن پترزبورگ، ژن خوک، قاتل اهلی و سریال های محبوبی چون شهرزاد، در حاشیه، لیسانسه ها، زخم کاری و کار ناتمام ۸۷ متر به کارگردانی کیانوش عیاری دیده شده است، اما این نخستین باری است که او عهده دار کارگردانی یک رئالیتی شو است.
سیامک انصاری نیز برای اولین بار به عنوان مجری یک بازی مافیا ظاهر شده است، گرچه پیشتر یک فصل از رئالیتی شوی جوکر را اجرا کرده بود. باید اشاره کرد که او هم اکنون در یک رئالیتی شوی دیگر به نام بازمانده نیز فعالیت می کند که نسخه ایرانی برنامه ای با همین عنوان است و در کشورهای مختلفی از جمله آمریکا، ترکیه، ایتالیا، فرانسه، سوئد و یونان پخش شده است.
پیش از این اعلام شده بود که سیامک انصاری قرار است مجری رئالیتی شوی هتل عمارت برای یک پلتفرم جدید باشد که در واقع نسخه ای از مسابقه اسکویید گیم محسوب می شود. سریال کره ای اسکویید گیم که بر اساس بازی های سنتی کره طراحی شده، داستان ۴۵۰ فردی را روایت می کند که برای دستیابی به یک جایزه بزرگ وارد یک بازی مرگبار می شوند. هتل عمارت که بعداً به جیغ تغییر نام داد، قرار بود که با بازسازی همین مسابقه یک رقابت را برقرار کند. این پروژه به عنوان گران ترین رئالیتی شوی شبکه نمایش خانگی شناخته می شد که حالا با وجود سیامک انصاری در برنامه بازمانده، در وضعیت بلاتکلیفی قرار گرفته است و برخی اخبار حاکی از آن است که با در نظر گرفتن دشواری حضور همزمان انصاری در دو پروژه سنگین، صدور مجوز برای پروژه جیغ منتفی شده است.