تهیه کننده «محفل»: نادیده گرفتن وضعیت موجود ما را به سمت شکست هدایت خواهد کرد! / بینندگان دیگر زمان خود را بر تلویزیون صرف نخواهند کرد

تهیه کننده ی برنامه «محفل» به تأثیر چشمگیر تلویزیون در رویارویی با تهدیدات رسانه ای دشمن اشاره کرد و بیان داشت: قبل از اینکه دشمن نقشه های عملیاتی خود را علیه ما ترتیب دهد، لازم است که ما خود به پیش قدم شویم. اگر برنامه های مفرح و جذاب تولید کنیم، به طور یقین، افراد نیز به آن جلب می شوند. اما در صورتی که در ارائه محتوای ارزشمند و مؤثر کوتاهی کنیم، مطمئناً به شکست دچار خواهیم شد. این تصور که هر آنچه ما تولید کنیم، قطعاً مخاطب خواهد داشت، یک تصور اشتباه است؛ زیرا مخاطب دیگر به انتظار برنامه های تلویزیونی نخواهد نشست.

سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی ـ تهیه کننده ی «محفل» ـ درباره ی هشدار اخیر رهبری در خصوص تهدیدات نرم افزاری دشمن، بر یکی از اقدامات مؤثر در جنگ رسانه ای یعنی تولیدات فرهنگی و هنری تأکید کرد و گفت: در گذشته ما به نوعی به واکنش های موردی عادت کرده بودیم و زمانی که با هجمه های فرهنگی مواجه می شدیم، به دنبال راه حل می گشتیم و در نهایت به این نتیجه می رسیدیم که ذائقه مخاطب دچار تغییر شده است. اما آمارهای به دست آمده از برنامه ی «محفل» نشان می دهد که تمایلات مردم به طور قابل توجهی ثابت مانده است. سال گذشته، این برنامه به عنوان یکی از پربیننده ترین تولیدات در فضای مجازی شناخته شد؛ برنامه ای که بنیاد آن بر اساس مضامین قرآنی بنا شده است.

او بر این نکته تأکید کرد که بحث ذائقه ی مخاطبان نیست، بلکه اگر محتوای باکیفیت و جذابی را به آن ها عرضه کنیم، بدون تردید به سمت برنامه های ما گرایش پیدا خواهند کرد.

این تهیه کننده به اثرگذاری برنامه ی «محفل» نیز اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این برنامه با وجود سیل تولیدات گوناگون در شبکه نمایش خانگی و آثار کمدی، توانسته است توجه ها را به خود جلب کند؛ به ویژه در میان پلتفرم هایی که بعضی از آن ها آثار غیرمناسبی به نمایش می گذارند.

او ادامه داد: پیش از اینکه دشمن اقدامات خود را علیه ما ترتیب دهد، ضروری است که ما خودمان دست به کار شده و به خلاقیت پرداخته و اقدام کنیم. با خلق برنامه های جذاب می توانیم مخاطبان را به سمت خود جلب نمائیم. اگر در تولید محتوای باارزش، هیچ گونه پیشرفتی نداشته و مورد استقبال قرار نگیریم، مطمئناً با شکست مواجه خواهیم شد. این گمان که هر برنامه ای که تولید کنیم، تلقی مخاطب را خواهد داشت، نادرست است. در صورتی که آثار باکیفیتی ارائه نشود، مخاطب به سمت رسانه ها و شبکه های دیگر، از جمله اینستاگرام خواهد رفت. باید محتوای باارزشی تولید کنیم تا مخاطب به تماشای تلویزیون راغب شود و به آن دل ببندد.

این تهیه کننده در ادامه به نقش کلیدی تلویزیون در پاسخ گویی به تهدیدات نرم پرداخت و اذعان داشت: آمار و ارقام نشانه های واقعیات هستند. تلویزیون باید خود را به روز کند، از چالش ها فرار ننماید و نگذارد که از اعتبار آن کاسته شود. تلویزیون در گذشته رکن اصلی رسانه ها در کشور بود و اکنون بایستی اقداماتی برای بازگشت به آن مقام انجام دهد.

هاشمی گلپایگانی در پایان، درباره ی تلاش های برنامه ی «محفل» برای به روزرسانی و جذب مخاطب بیشتر به منظور تأثیرگذاری عمیق تر، عنوان کرد: «محفل» در طول تولید خود، سعی کرده است که از طریق مطالعه و پژوهش های عمیق به سوژه یابی بپردازد و تا کنون نه تنها در فضای مجازی، بلکه در تلویزیون نیز جمعیت بالایی را به سمت خود جلب کرده و از هفت کانال معتبر جهانی نیز پخش می شود.

برنامه تلویزیونی «محفل» با حضور شخصیت های بین المللی قرآنی، در طول ماه مبارک رمضان، هر روز در ساعات پیش از افطار به منازل مخاطبان راه پیدا می کند.

پایان پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا