بانوان ایرانی در دقایق اضافی ۲ امتیاز واگذار کردند

۱۴:۵۷ – ۱۸ مهر ۱۴۰۳
تیم فوتبال بانوان خاتون بم، که نماینده ایران در لیگ قهرمانان بانوان آسیا است، امروز (چهارشنبه) در تایلند به مصاف نماینده فیلیپین، کایا ایلویلو، رفت و در پایان کار به تساوی یک بر یک رسید.
نخستین گل تیم خاتون بم با ضربه پنالتی زهرا قنبری به ثمر رسید، که موجب شد شاگردان جعفری به رختکن برنده راه یابند. هرچند در نیمه دوم این مسابقه، دختران خاتون کنترل بازی را در دست داشتند و تا دقایق پایانی نیز پیش بودند، اما در لحظات اضافی، نتوانستند منجر به حفظ برتری خود شوند و گل تساوی از حریف دریافت کردند.
این تیم پیش از این در نخستین بازی خود مقابل ملبورن سیتی از استرالیا با نتیجه ۲ بر یک شکست خورده بود.
شاگردان مرضیه جعفری در ادامه این مسابقات، روز شنبه ۲۱ مهر، از ساعت ۱۶:۳۰ به وقت ایران به مصاف کالج اسکالرز تایلند خواهند رفت.