آمریکا به منظور تأمین امنیت نیویورک در خلیج فارس حاضر است

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست اداری عصر یکشنبه در لرستان بیان کرد: نگرش به حفظ ایران از یک منظر صحیح است، اما به تنهایی کافی نیست، چراکه برای نگهداری از ایران و اسلام، نیازمند وجود قدرتی در عرصه جهانی هستیم.
وی این نکته را خاطرنشان کرد که ما در تمامی پهنه های جهانی برای ملت و عزت ایران فعالیت می کنیم و افزود: آمریکا برای دفاع از نیویورک به خلیج فارس می آید و اگر نه، این شهر را از دست خواهد داد و در عوض، ما برای تامین امنیت تهران و ایران، با موشک به دشمنان ۲ هزار کیلومتر دورتر حمله می کنیم.
نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش های آمریکا برای تسلط بر خاورمیانه ادامه داد: این کشور در حالی که برای حفاظت از منافع خود نیروهایی به این نقطه اعزام کرده، از گسترش انقلاب اسلامی ایران به دیگر نقاط جهان واهمه دارد و به همین دلیل دچار فرافکنی می شود.
حاجی بابایی تصریح کرد: جایگاه ایران در جهان تثبیت شده و در حالی که ۲۰۰ موشک به سمت اسراییل شلیک کردیم، هیچ یک از ابرقدرت ها جرأت انجام چنین عملی را ندارند.
وی افزود: این که وعده های صادق در چه زمانی، کجا و چگونه محقق شود، ما تعیین کننده هستیم، نه این که دشمن در فضای مجازی بر افکار عمومی فشار آورد.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد که اجازه نخواهیم داد دشمن بستر جنگ را به محلی از اختلاف و دوتایی گرایی میان مردم تبدیل کند و افزود: حماسه ۹ دی نشان داد که مردم چگونه از هر شکست، فرصتی برای پیشرفت می سازند و ملت ایران هرگاه در برابر نفوذ و دخالت بیگانگان حساس شود، متحد و یکپارچه به میدان می آید.
حاجی بابایی به یادآوری حماسه ات ۸۸ پرداخت و گفت: در آن زمان با بیش از ۴۰ میلیون رای دهنده با سلایق مختلف، حرکتی بی سابقه به وجود آوردیم که نه تنها دنیا را به تفکر واداشت، بلکه استکبار را نیز به زانو درآورد، اما با بی توجهی و کم تحلیلی به چالش برانگیز تبدیل شد.
وی ادامه داد: هم اکنون نیز از نوع بصیرتی همچون حماسه ۹ دی در سراسر ملت ایران نیاز داریم و ۲۲ بهمن سال جاری باید به بزرگ ترین ۹ دی تاریخ بدل شود، چرا که دشمن در حال تماشای رفتارهای ناپسند است و باید از مردم جذب به خود کند.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که در حال حاضر ملت ما احساس همبستگی را تجربه می کند و گفت: موفق شدیم پیام بزرگ انقلاب را به جهانیان منتقل کنیم و به عنوان یکی از قدرت های مؤثر جهانی شناخته شویم، به گونه ای که به گفته ابرقدرت ها، بدون ایران هیچ تصمیمی قابل اعتبار نخواهد بود.
حاجی بابایی خاطرنشان کرد: آخرین ارزیابی های دشمنان نشان می دهد که آنها نه تنها توان مواجهه با ایران را ندارند، بلکه قدرت جنگ با ما را نیز در خود نمی بینند، چرا که جمهوری اسلامی اکنون میلیون ها شهید حججی را در تاریخ خود دارد و دشمن کوشش می کند تا مردم را از نظام دل سرد کند.
وی با قاطعیت تاکید کرد: رسالت ما به طور اختصاصی جلب رضایت مردم در راستای اصول انقلاب است، بنابراین باید در راستای رضایتمندی ملت اقدام کنیم، همانگونه که شهید سلیمانی جان خود را در راه اسلام، انقلاب و مردم فدای کرد.
اختصاص ۵۰ همت برای رتبه بندی معلمان
وی درباره ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پژوهش نیز اظهار داشت: در دوره های قبل، مجلس اقدام به تخصیص ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان کرد و اگر این طرح به درستی اجرا می شد، می توانست رضایت کامل این قشر را جلب کند.
حاجی بابایی همچنین افزود: اما این موضوع با تأخیر رو به رو شده و در این زمینه، استان ها و مدیران کل مقصر نیستند.
وی تاکید کرد که ۷۰ درصد از خط بین المللی راه آهن محقق شده است و گفت: تا زمانی که ایران خودرو و سایپا با شیوه فعلی خود ادامه دهند، مشکلات پابرجا خواهند بود، بنابراین باید امور به مردم سپرده شود، زیرا ملت توانمندی نامحدود دارد، در حالی که دولت از ظرفیت محدودیت برخوردار است.