شکست پر حاشیه رُم در زمین فیورنتینا/ تساوی دیدنی اینتر و یوونتوس

در آخرین دیدار از هفته نهم سری A ایتالیا، تیم فوتبال رُم شب گذشته (یکشنبه) در ورزشگاه فیورنتینا با نتیجه‌ای غیرمنتظره ۵ بر یک مغلوب شد.

در این مسابقه، برای فیورنتینا مویزه کین در دقایق ۹ و ۴۱، بلتران با یک ضربه پنالتی در دقیقه ۱۷، بووه در دقیقه ۵۲ و هوملس با گل به خودی در دقیقه ۷۱ گلزنی کردند. در این بین، تنها گل رُم توسط کونه در دقیقه ۳۹ به ثمر رسید و ماریو ارموسو، مدافع جالوروسی، در دقیقه ۶۵ با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج گردید.

تساوی اینتر و یوونتوس 

در هفته نهم رقابت‌های سری A ایتالیا، اینترمیلان از ساعت ۲۰:۳۰ یکشنبه شب در ورزشگاه جوزپه مه‌آتزا برابر یوونتوس قرار گرفت که این دیدار هیجان‌انگیز در نهایت با نتیجه ۴ بر ۴ به پایان رسید و بدین ترتیب، روند شکست ناپذیری بیانکونری ادامه یافت.

گلزنان اینتر در این بازی شامل زیلینسکی با گل‌هایی در دقایق ۱۵ و ۳۷، میختاریان در دقیقه ۳۵ و دومفریس در دقیقه ۵۳ بودند، در حالی که دوشان ولاهوویچ در دقیقه ۲۰، تیموتی وآ در دقیقه ۲۶ و یلدیز در دقایق ۷۱ و ۸۲ برای یوونتوس گلزنی کردند.

با این تساوی، اینتر به ۱۸ امتیاز رسید و در مکان دوم جدول ایستاد و یوونتوس هم با ۱۷ امتیاز به رده سوم منتقل شد.

لازم به ذکر است که مهدی طارمی، مهاجم ایرانی تیم نراتزوری، در دقیقه ۸۷ به میدان آمد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا