شنبه 9 خرداد 1405

ارجاع ۶۲ هزار پرونده به شورای حل اختلاف اردبیل/۹۵ درصد مختومه شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید حسین علوی ظهر سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت نوزدهمین سالگرد تأسیس شوراهای حل اختلاف و تجلیل از اعضای برتر این شوراها در دادگستری اردبیل اظهار کرد: بعد از گذشت ۱۹ سال شوراهای حل اختلاف جایگاه خود را در جامعه پیدا کرده و نگرش به حوزه صلح و سازش مثبت و متقن است.

وی تصریح کرد: ما در سال گذشته تمام تلاشمان را انجام دادیم تا با تلاشی مؤثر سازماندهی نیروها را در شوراهای حل اختلاف اعم از ستادی و اعضای و شورای حل اختلاف انجام دهیم تا خروجی کار به شکل مطلوب و مناسب باشد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان اردبیل گفت: در سال گذشته ما موفق شدیم با حضور در مناطق شهری و روستایی و بازرسی از شعب شورای حل اختلاف روی دو موضوع آموزش و نظارت متمرکز شویم که این کار نتایج مثبتی را نیز به همراه داشت.

علوی افزود: در سال گذشته به رغم شیوع کرونا ما آموزش‌های همکاران و نیروهای فعال در شوراهای حل اختلاف را نادیده نگرفتیم و سعی و تلاشمان بر این بوده تا آموزش‌ها را به صورت حضوری و مجازی انجام دهیم که این اقدامات به ارتقا فعالیت شوراهای حل اختلاف منجر شد.

وی به رسیدگی سریع و در بستر الکترونیکی پرونده‌های شورای حصر وراثت و تأمین دلیل اشاره کرد و ادامه داد: به دلیل افزایش حضور مردم در این شعب احتمال شیوع کرونا وجود داشت که سعی کردیم با الکترونیکی کردن رسیدگی به این پرونده‌ها شرایط را از حالت فیزیکی تغییر دهیم.

علوی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با پالایش پرونده‌ها سعی کردیم تا صدور آرا و پرونده‌های منجر به صلح و سازش را به صورت منظم در دفاتر اداری بایگانی کرده و نسبت به رسیدگی سریع پرونده‌های باقیمانده نیز اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی رتبه دوم شوراهای حل اختلاف استان را در بررسی ملی یادآور شد و اضافه کرد: ما در کسب این جایگاه ارزشمند مدیون حمایت دادگستری استان هستیم که بخشی از پرونده‌ها از سوی قضات به شوراهای حل اختلاف ارجاع شده و ما سعی کردیم رسیدگی سریع به این پرونده‌ها را انجام دهیم.

علوی بیان کرد: در سال گذشته با جلب رضایت شاکیان در ۱۷ فقره پرونده قتل صلح و سازش برقرار شده و در ۷ ماهه امسال نیز ۵ فقره پرونده به مصالحه منجر شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: هم اکنون نیز ۹ فقره پرونده در دست اقدام است که امیدواریم در ماه‌های آینده با قطعی شدن مصالحه در این پرونده‌ها بتوانیم زمینه رضایت شاکیان را مهیا کنیم.

علوی تصریح کرد: در ۷ ماهه امسال ۶۲ هزار و ۱۵ فقره پرونده به شوراهای حل اختلاف استان ارجاع شده که ۶۰ هزار پرونده مختومه شده است.

وی در ادامه گفت: از بین این پرونده‌ها ۱۶ هزار فقره منجر به صلح و سازش شده که ۳۷ درصد پرونده‌ها را به خود اختصاص داده است.

علوی در مورد آزادی زندانیان جرایم غیرعمد افزود: با تلاش شعب تخصصی شورای حل اختلاف در زندان و ستاد دیه در سال گذشته ۶۳۴ نفر و ۷ ماهه امسال نیز ۳۲۵ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد آزاد شدند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان اردبیل اصلاح امور در بین افراد جامعه را از توصیه‌های مکتب اسلام بیان کرد و ادامه داد: امیدواریم همه رسانه‌ها به تقویت فرهنگ صلح و سازش کمک کرده و بیش از هر زمان دیگر محبت و صمیمیت را در بین مردم گسترش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدایایی از برترین‌های اعضای شورای حل اختلاف استان اردبیل تجلیل و تکریم شد.

آخرین اخبار

شرکت‌های دولتی پارسال چقدر مالیات پرداختند؟/ اعلام جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس جداول...

آغاز امتحانات دانش‌آموزان از امروز؛ اکثر امتحانات مجازی است

آفتاب‌‌نیوز : عبدالرضا فولادوند رئیس مرکز ارزشیابی...

تیم ملی فوتبال به همراه شکیرا در زمین مسابقه حاضر شد

طبق گزارشات دریافتی از شهر آنتالیا در ترکیه، پیش...

ترامپ هنوز تصمیمی در مورد توافق هسته‌ای ایران اتخاذ نکرده است

بر اساس گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده،...

ناتو برای حفاظت از سرزمین کشورهای عضو خود آماده است

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روته در پیامی که...

جهش قیمت نفت قریب‌الوقوع است

به گزارش خبرآنلاین، «نشانه‌های فنی و بنیادین از جهش قریب‌الوقوع...

پیش بینی مهم از وضعیت بازار ارز فردا شنبه ۹ خرداد/ منتظر این اتفاق باشید

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، با ریزش سه هزار تومانی...

هشدار ورود موج گرمای شدید به ایران

آفتاب‌‌نیوز : محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با...

قالیباف در سه بخش وضعیت مذاکرات را مشخص کرد/ توئیت روشنگر رئیس مجلس برای آمریکایی‌ها

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف که همزمان...

ماجرای ۱۵ شلیک در منطقه ۲۲ تهران چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز : سردار محمد قنبری رئیس پلیس...

درس آمادگی دفاعی با اقتضائات نسل Z و آلفا بازطراحی می‌شود

آفتاب‌‌نیوز : معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش...

گرد و غبار چگونه شکل می‌گیرد؟

ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد...

وجود ۱۸ میلیون فرد هرگز ازدواج نکرده در ایران

آفتاب‌‌نیوز : علیرضا رحیمی در خصوص مسئله...

هواشناسی خوزستان؛ گرمای ۴۸ درجه‌ای در استان

آفتاب‌‌نیوز : محمد سبزه زاری در گفت‌وگو...

خبر مهم وزیر راه برای مستاجران / سقف وام اجاره ۳۰ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرزانه صادق وزیر...

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۳/۰۸/ افزایش باد و گردوخاک در برخی نقاط کشور

آفتاب‌‌نیوز : صادق ضیاییان در گفت‌وگو با...

بسنت: دولت ترامپ سخت‌ترین تحریم‌ها را بر علیه صنعت نفت روسیه اجرا نمود

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری...

تبلیغات متنی