آزمون به خاطر وضعیت جسمانی‌اش راهی امارات شد/ تنها در مورد جوان‌گرایی صحبت می‌کنیم

محمدرضا مهدوی با اشاره به پیروزی قاطع ایران در بازی مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۶ مقابل قطر، بیان کرد: خوشبختانه ملی‌پوشان در این مسابقه توانستند پاسخ انتقادها را به خوبی بدهند. در نیمه دوم، تیم ملی را با روحیه‌ای هماهنگ و متعهد مشاهده کردیم و حقیقتاً خوشحالم که بازیکنان توانستند قدرت خود را در این دیدار به نمایش بگذارند. امیدوارم در مسابقات آینده نیز شاهد بازی‌های خوبی باشیم که باعث شادی مردم شود.

او در ادامه به موضوع انتقادات درباره سودمندی حضور سردار آزمون در لیگ امارات پرداخت و اظهار داشت: مسلماً هر بازیکن به شرایط فیزیکی خود توجه کرده و بر اساس آن تصمیم می‌گیرد که در کجا به میدان برود. به عقیده من، سردار به کیفیت خود آگاه است و بر اساس آن تصمیم‌گیری کرده است. من خودم سال‌ها در اروپا بازی کردم و می‌دانم که بازیکنان در آن‌جا باید همیشه در سطح بالایی باشند تا مورد توجه باشگاه‌ها قرار گیرند.

این پیشکسوت فوتبال ایران درباره میانگین سنی بالای خط دفاعی تیم ملی خاطرنشان کرد: اگرچه برخی بازیکنان جوان به اردو دعوت می‌شوند، اما متأسفانه از آن‌ها فرصتی برای حضور در میدان داده نمی‌شود. این مسئله نگران‌کننده است که همیشه تنها با تعدادی از بازیکنان به میدان برویم. ادعای جوان‌گرایی وجود دارد، اما در ترکیب ملی چندان مشهود نیست.

مهدوی در رابطه با قرار گرفتن میلاد محمدی در پست دفاع راست مقابل قطر بیان کرد: برایم جای تعجب دارد که یک مدافع تخصصی جناح راست روی نیمکت نشسته و بازیکنی که در دفاع چپ تخصص دارد، در آنجا بازی می‌کند. در این شرایط، به نظر می‌رسد بازیکن نیمکت‌نشین دیگر امیدی به بازی کردن نخواهد داشت.

وی در پایان در مورد اظهارات امیر قلعه‌نویی پس از بازی با قطر گفت: زمانی که برای سرمربی به کار می‌برند، با کلمات و ادبیات ناپسند همراه است، این موضوع می‌تواند سبب شود که قلعه‌نویی تمرکز خود را از دست بدهد. امیدوارم همه در کنار یکدیگر باشند تا بازیکنان بدون نگرانی به میدان بازی وارد شوند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا